Uh, jesam po struci prof. eng., ali nemam baš cajta za prevođenje. Tako da se ja prijavljujem za "čitača" tj. sljedbenika, a ne leadera ove inicijative, malo sam se sad više bacila na podforum niže. A tebe, Tigač, budno pratim, kao i većina nas, dokud si stigla. Nezahvalno je bit pionir i vjerojatno se milijun puta osjećaš kao Pale sam na svijetu i borac protiv vjetrenjača, ali evo ja te čitam i pratim iz virtualnog mraka i zahvalna sam ti na tome što dijeliš s nama, a sigurna sam da nisam jedina. Vjerojatno i ja drugima izgledam kao neki lučonoša i koji put se osjećam kao onaj lik u iz The Life of Bryan Monthyja Pythona. Ja sam ti onako i u životu više sketpik za sve, tako da ne vjerujem ni u što 100% dok nije crno na bijelo, ali me život, kao i nelu37, kao i pola nas ovdje, ipak gura prema razbijanju barijera i istraživanju, tako da sam već naučila - nikad ne reci nikad. I ko zna di ću ja na kraju završit i s čim se bavit, nisam mislila ni da ću dovde dogurat. Koji put sam zavidna onima koje ne istražuju na njihovoj vjeri, ali znam da nisam taj tip. Ko' zna, možda i ja dođem u tu blaženu fazu, jer mi se isto kao i dosta žena koji put čini da zatrudnjivanje na kraju nema ni sa čim veze, ali to su valjda faze malodušnosti, ili prosvjetljenja, ko bi ga znao, ovisno o perspektivi. Tebi, Tigy, u ime naše forumske imunološke 'siročadi' hvala što nam otkrivaš taj smjer i sve najbolje .