-
Re: brzo odustajanje od dojenja
[quote="cisko-kid@net.hr"]
Ne mogu vjerovati da neke majke brzo odustanu od dojenja.Isprika im je da nemaju mlijeka ili da dijete ne želi cicu.
moja je priča nekima i poznata.....znam da me i mnoge osuđuju što sam odustala, ali onaj tko to nije prošao ne zna koje su to muke
ante je cicao kao veliki dečko uz pohvale na početku na intenzivnoj od cijelokupnog osoblja, ali kada su stigli grčevi sve se promijenilo, toliko su ga slomili da smo došli do faze kada je nakon svakog hranjenja vrištao dok od umora ne zaspi, spavao 15 min, budi ga glad i onda opet sve ispočetka
hranila sam ga svakih sat vremena (doslovce)
dojila sam ga 2,5 mjeseca i zbog toga mi je drago
ali takva muka nas je dovela do ozbiljnog razmišljanja o drugom djetetu
porod je bio dug i sa komplikacijama, ali opet bi ga prošla samo kad ne bi bilo tako nakon poroda
to je bilo prestrašno
od kada jede na bočicu, moj se maleni dečko veseli i smije, igra se....što je prije bilo nezamislivo
da sam znala da će tako biti i prije bi odustala od dojenja
ja sam sebe uvjeravala da će ga glad natjerati da cicka, ali on je vrištao na sav glas kad bi ga stavljala na cicu.....jednostavno nije htio
zavidim svima koje doje, jako sam nesretna što nisam uspjela i neki dan sam na jednom podforumu tu na rodi napisala da sam sve to tek sada prebolila.....a vidite me, opet ne mogu da se ne opravdavam......i sebi i drugima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma