Cure pomozite ako znate

Leo mi je pobrala klasičnu vrtićku virozu sa svim standardnim simptomima; temperatura oko 38,5 - 39,5, curi nos, kašalj, malo proljeva i tako to :/ ali pili smo Zinnat, kapali nos i sve kaj treba i to je kao nakon 10 dana više-manje prošlo...

Ostao nam je curkav nosić i kašalj koji više nije suh već ful mokar i jadno malo kaj nakašlje ne zna ispljunuti, pa sve guta i vjerujem da joj želuček nije presretan zbog toga

E sad, da zlo bude veće nakalemio nam se i konjuktivitis, pa kapamo sa Sulfasolom i ispiremo kamilicom...ajde sad je i to gotovo skroz prošlo

I taman jučer mislim, dobro je - sve ide kraju...spremim je spavati, kad nakon sat vremena bruaaaaaaaaaaa...dijete ispovraćalo cijeli krevet da je to koma jedna :shock:
Na brzinu počistim, uspavam je ponovo, kad nakon sat vremena opet bruaaaaaaaa :? ali ovaj put puno manje, ali nisam mogla vjerovat, ona se uopće nije probudila :shock: :?

I ostak noći, naravno nisam oka sklopila, jer sam se bojala kaj bu dalje, ali odspavala je mirno ko anđelak mali

Danas je cijeli dan bila super, ko da se niš nije dogodilo i reko dobro...neću opet s njom doktoru, dizat frku, možda je to tijelo čudno reagiralo jer sam joj u kratko razmaku kapala Sulfasol u oči i Efedrin u nosić :? ma kajaznam, lupam bez veze :/

Danas sam joj prije spavanja samo Efedrin dala, uspavala je ali je dosta kašljala, puno više nego sinoć pa sam je namazala s onim Theissovim balzamom s eukaliptusom koji nam je puno pomogao kod prve prehlade

Zaspala je oko 20,00 a u ponoć opet bruaaaaaaa :shock: i opet u snu :?

Evo je sad spava ko tuka a ja sam ovak :? :? :?

Kajeto, zakaj to? Jel od sveg tog šlajma kaj sirota proguta :?
Dosad je pila Prospan, možda da sad pređemo s tog "multipraktika" na onaj tip sirupa koji samo razređuje tu sluz...

A i sad mi je bedasto zvat ili ić na hitnu u gluho doba noći i maltretirat dijete kad blaženo spava, ni ne kašlje više, uopće, bit će da je balzam pomogao

Ali me sad muči to povraćanje i plaši pomalo ...
Imate li vi slično islustvo?
Uf, stoji mi knedla u grlu, smirena sam i sve odrađujem kak se šika, niš ne paničarim ali dođem mi povremeno da plačem od muke

Sorry na kilometarskom postu, morala sam vam se izjadati