Cure pomozite ako znate![]()
Leo mi je pobrala klasičnu vrtićku virozu sa svim standardnim simptomima; temperatura oko 38,5 - 39,5, curi nos, kašalj, malo proljeva i tako to :/ ali pili smo Zinnat, kapali nos i sve kaj treba i to je kao nakon 10 dana više-manje prošlo...
Ostao nam je curkav nosić i kašalj koji više nije suh već ful mokar i jadno malo kaj nakašlje ne zna ispljunuti, pa sve gutai vjerujem da joj želuček nije presretan zbog toga
![]()
E sad, da zlo bude veće nakalemio nam se i konjuktivitis, pa kapamo sa Sulfasolom i ispiremo kamilicom...ajde sad je i to gotovo skroz prošlo![]()
I taman jučer mislim, dobro je - sve ide kraju...spremim je spavati, kad nakon sat vremena bruaaaaaaaaaaa...dijete ispovraćalo cijeli krevet da je to koma jedna :shock:
Na brzinu počistim, uspavam je ponovo, kad nakon sat vremena opet bruaaaaaaaa :? ali ovaj put puno manje, ali nisam mogla vjerovat, ona se uopće nije probudila :shock: :?
I ostak noći, naravno nisam oka sklopila, jer sam se bojala kaj bu dalje, ali odspavala je mirno ko anđelak mali![]()
Danas je cijeli dan bila super, ko da se niš nije dogodilo i reko dobro...neću opet s njom doktoru, dizat frku, možda je to tijelo čudno reagiralo jer sam joj u kratko razmaku kapala Sulfasol u oči i Efedrin u nosić :? ma kajaznam, lupam bez veze :/
Danas sam joj prije spavanja samo Efedrin dala, uspavala je ali je dosta kašljala, puno više nego sinoć pa sam je namazala s onim Theissovim balzamom s eukaliptusom koji nam je puno pomogao kod prve prehlade![]()
Zaspala je oko 20,00 a u ponoć opet bruaaaaaaa :shock: i opet u snu :?
Evo je sad spava ko tukaa ja sam ovak :? :? :?
Kajeto, zakaj to? Jel od sveg tog šlajma kaj sirota proguta :?
Dosad je pila Prospan, možda da sad pređemo s tog "multipraktika" na onaj tip sirupa koji samo razređuje tu sluz...
A i sad mi je bedasto zvat ili ić na hitnu u gluho doba noći i maltretirat dijete kad blaženo spava, ni ne kašlje više, uopće, bit će da je balzam pomogao![]()
Ali me sad muči to povraćanje i plaši pomalo ...
Imate li vi slično islustvo?
Uf, stoji mi knedla u grlu, smirena sam i sve odrađujem kak se šika, niš ne paničarim ali dođem mi povremeno da plačem od muke![]()
Sorry na kilometarskom postu, morala sam vam se izjadati![]()