Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Klaićeva-bijesna ko pas

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Klaićeva-bijesna ko pas

Toliko sam ljuta da se to ne da riječima opisati, stoga ako ću biti malo nejasna molim za razumijevanje.

Dakle da krenem ispočetka. Luka se žali da ga boli trbuh pa već jedno godinu dana. Prvo to nisam baš ozbiljno shvaćala, mislila sam da je nešto pojeo pa mu je teško sjelo, ali kad se nastavio konstantno žaliti na bolove krenula sam prvo njegovoj pedijatrici koja ga je poslala na pretrage krvi i stolice, ali je sve bilo ok. No on se i dalje žalio pa smo otišli u Klaićevu i tamo smo ponovili pretrage krvi i stolice i doktorica je ustanovila da ima pojačanu kiselinu u želucu i rekla je da bi bilo dobro da napravimo 24-satnu phmetriju, a nakon toga i gastroskopiju ako će biti potrebna sukladno nalazu ph-metrije. I tako smo se jučer moj sin i ja cijeli dan patili u Klaićevoj, njemu su gurnuli sondu kroz nos do jednjaka, a ta sonda je bila spojena sa malim aparatićem koji je trebao snimati to mjerenje. I još smo bili i na rendgenu da provjere da je sonda na dobrom mjestu. Uglavnom u bolnicu smo došli u 8 i 30, a krevet su mu našli tek u 15 i 30 kad smo se oboje već spigali u čekaonici, ali ok, gužva je pa smo prešli preko toga. Uglavnom Luka je nakon što su mu gurnuli tu sondu u nos jako teško gutao i nije jeo skoro ništa do danas, i užasno je bio prestrašen sa tom sondom i ostankom u bolnici. Ja sam bila s njim do 22 sata, dok nije zaspao, a onda sam morala otići.

I što da vam kažem, oni nam danas kažu da im je žao, da ne znaju kako se to desilo, ali taj aparat je snimio samo prve 4 minute i ništa više. I sad bi sve trebali ponovo ponoviti.

Toliko sam bijesna da ne znam što da vam kažem, najrađe bi ih dala u novine, ali mislim da to neće ništa promijeniti

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Toliko sam ljuta da sam na krivom mjestu .

Molim admina da me premjesti na zdravlje djece.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj baš mi je žao malog mišića.....
    Mogu si misliti kako si ljuta, meni bi se pušilo iz ušiju...

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sve sam ti rekla samo sam došla Gugi poslati

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za klaićevu

a sad jedno pitanje, luka ide u školu?

naime, moja mlađa seka se taman u toj dobi počela žaliti na bolove u trbuhu i to je trajalo duuuuuugo. i nju su odveli klaićevu, napravili raznorazne pretrage, uključujući i gastroskopiju (i dandanas se sjećam u kakvom je stanju bila nakon toga i plače mi se )... da bi na kraju završila kod psihologa jer se radilo, između ostalog, i o strahu od škole (iako nikada to nije govorila, inače se potpuno "normalno" ponašala, nikakvih problema u školi i van nje nije bilo - zapravo je to potiskivanje negativnih emocija dovelo do psihosomatskih tegoba)

eto, možda da i taj pregled obavite (jer i pojačana kiseline može biti psihosomatska)

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Puši mi se puši

Stvarno ne mogu vjerovati, mislim da nitko nije našao za shodno da pogleda da li taj aparat radi, od kad su ga stavili znači jučer u 11 do danas do 11.
    Ja sam jučer uzela slobodan dan, moj muž je danas izgubio cijeli dan, a na kraju nismo obavili ništa.
    A to nije ništa prema onome što je pretrpio Luka

Oni nas još uvijek vode kao da smo u bolnici i žele da dođemo u četvrtak da cijelu stvar ponovimo. Samo preko mene mrtve. Sad idem privatno jer ne želim više L priuštiti nešto takvo više nikad u životu.

A njih, njih ću oblatiti pa makar samo u novinama. Mislim nitko se nije niti ispričao. Nazvat ću i u Klaićevu i pitati tog doktora o čemu je on razmišljao kad nije mogao navratiti prije kraja radnog vremena i provjeriti taj aparat?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ovo je stvarno da poludiš.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Lutonjice, da on ide u školu, ali to je počelo prije škole.

Znam da smo zadnju godinu vrtića išli pregledati glasnice po preporuci logopeda (jer je bio jako glasan, pa je rekla da je moguće da ima čvoriće na glasnicama) i već je tamo na Šalati doktorica primijetila da mu se kiselina diže skroz do grla, pa se zato stalno nakašljava.

I tako smo ove godine odlučili doskočiti tom problemu i evo što se desilo.

Upravo mi MM kaže da nas oni i dalje vode kao da smo u bolnici, i mole nas da ponovo dođemo u četvrtak napraviti istu stvar.

Aha, zašto da ne, pa to nam maltene dođe kao mali odmor

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, ja sam ga mislila spasiti gastroskopije
    ali ako je tako kako kažeš, to je druga stvar

želim vam da mu što bezbolnije prođu sve te pretrage

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim ponavljam se, stvarno nisam normalna

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a miš mali

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ako se diže kiselina, raspitajte se i kako zaštititi zubiće da se ne oštete.
    OK, sad se s pravom nervirate, ali krenite se žaliti na Klaićevu kad se malo smirite i raspitate je li se moglo utjecati na taj kvar.
    Grozno je to. MM-u svako malo žele raditi gastroskopiju zbog prijašnje bolesti, ali on ne da ni u ludilu. Pa je li ta cijev barem manja nego za odrasle?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

srce malo

možda je u pitanju refluks pa mu se zato to događa.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

grhhhhhhhhh.......

ovo me podsjeća na to kad je N. imala 3 mj i bili smo na zaraznoj na vađenju krvi.Prvi put je piknuli, fulali. Drugi put fulali. Dijete urla! Treći put mm i ja već lagano ludimo. Treći put ista stvar! Ja uzimam dijete onako skoro s iglom u ruci i urlam na njih neka dovedu nekog spretnijeg. Sestra na to kaže, pa ona je premala. Ja odgovaram da smo na pedijatrijskom odjelu a ne kod veterinara i neka izvole dovest nekog drugog da pokuša i to samo jednom jer mi nitko neće meltretirat dijete. Dovode glavnu sestru i ona uspije od prve! Tek tada sam bila bijesna, svi su se izgubili iz prostorije pa nisam imala na koga vikati!

Vibram da miceku slijedeća pretraga uspije i bude što manje neugodna

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sad sam se smirila, više nisam bijesna, više sam jadna jer znam da ćemo cijelu priču ipak morati ponoviti.

Mislim, taj aparat izgleda tako jadno i zastarjelo da nije niti čudno što je zakazao, ali me ipak ljuti što nitko 24 sata nije provjerio da li taj aparat radi ili ne.

Ivana, naša stomatologica je već preporučila mineralizaciju zubi, a nije ni znala, kao ni mi u to vrijeme za tu kiselinu, ali očito da mu ona utječe na kvalitetu zubića.

Danas ću još ipak nazvati dotičnog doktora i pitati ga kako se to moglo dogoditi, jer priuštiti to djetetu još jednom nije baš bezazleno, a možda se ipak mogla spriječiti pogreška.

Nadam se da na gastroskopiju neće morati ići, probat ću je izbjeći na svaki mogući način, mada su nam rekli da je metoda ipak malo drugačija za djecu.

i hvala na podršci!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

O mišić mali, iskreno se nadam da će bar malo lakše podnijeti sve ispočetka Užas kaj se može desiti po tim bolnicama i da tako gnjave mališane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •