-
Molim Vas - što da radimo?
U našem vrtiću ne postoje zaštitne maske za radijatore.
radijatori su mali i stari (oni gusani s izbojima) i na pola ventila nema zaštitnih kapica.
zaštite su postojale ali vrtić se renovirao prošle godine i više ih nisu vraćali.
od kad naš malac ide u taj vrtić s tetama pokušavamo poboljšati stanje u njegovoj grupi i stalno prevrćemo tu temu. naravno da je naše dijete palo i lupilo glavom u radijator i zaradio par šavova.
e poslije toga smo doslovno poludili i prijetili se novinama. išli smo na razgovor kod pedagoginje koja nam nije dozvolila da mi sami angažiramo nekog da postavi zaštitu i da sami platimo.
voditeljica je u više navrata slala dopise da se zaštita postavi i svaki odgovor je bio da nema novaca.
recite što da radimo.
ići ćemo i kod ravnateljice centra za predškolski , ali mislim da nam ona neće moći puno pomoći.
pomišljam na slikanje i slanje slika u sve novine, gradonačelnika, župana............ ?!?!?!?!?
hvala na svakoj pomoći
-
Neznam kaj bi ti rekla, ali u "lijepoj našoj" u zadnje vrijeme nešto se postiže jedino kroz novine i televiziju, na žalost.
-
Uslikaj i pošalji na RTL, vidiš da svakog dana vape za fotkama.
-
A gdje je ravnateljica tog vrtica?To bi trebala biti sasvim normalna stvar - zastita na radijatorima u sobama?!
-
Prvo uslikaj i zaprijeti se ravnateljici, a ako ne poduzmu u roku odmah nesto Amelia32 ima pravo na RTL s ti (jos ce i da dobis kunica-sala). Znam da ti to nije interes ali pokusaj!
Ja bi sigurno!
-
-
Meni nije jasno u cemu je problem. Zastita za radijatore se satoji od par drvenih dasaka koje prekriju radijatore i zakace se za njih.Ako je to trosak nije mi jasno sto jest. Ako se nema novca za to, uvijek se kod nekog tate koji se bavi time moze "nazicati" da to sklopi i postavi (par dasaka i cavlica). Jeste bili kod ravnateljice? Nasa bi reagirala nevjerovatnom brzinom da smo joj javili da dijete ima razbijnu glavicu zbog neosiguranih radijatora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma