Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Vibre za dojenje.....

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vibre za dojenje.....

Imam bebicu od mjesec i pol,samo je dojim i toliko sam ponosna,jer pored svih početnih problema nisam odustala i beba je nakon 3 tjedna dobila 1200.Najviše su uz mene moja mama koja je dojila nas četvero djece i patronažna i moje prijateljice....ali ovi sa muževe strane,njegova mama,sestra(koje nisu dojile jer nisu imale vremena,a usput zašto služi bočica je njihov moto) da bi na kraju danas i njegov otc me išao odgovorit od dojenja.
    Pa jeli vi to možete vjerovat?????????
    Bili smo na ručku i malu su mi probudili jer je bio ručak i naravno,ona nervozna,još gužva,buka u kuči i mala je vrištala pola sata.
    Jela je prije toga i sve dok nisam s njon otšla u svoj stan nije se smirili,i u stanu mi je odspavala 2 ipo sata u miru.
    Komentar mog svekra dok sam bila kod njih bio je da mala ima grčeve,šta joj dajem cice kad ima kupovnog mlika,da kako su njegova dica se odgojila na umjetnom da može i moja mala?????????????
    Ja sam ostala šokirana,kakvo razmišljanje,kakvi savjeti...pa nevjerovatno.Naravno takve situacije mene iznerviraju,pa mala bude nervozna,pa neče ni ona da jede.
    Čak me od muža sesta pitala da kako ja mogu dojit noču,odakle mi mljeka svako 3 sata jer da je ona noču davala bocu jer nije imala mljeka???
    Ja imam po noči više mljeka nego po danu,budu mi tvrde grudi i jak let down,dok po danu budu mekane,onda se uvik po danu prepadnem da ču ostat bez mljeka i da je mala gladna.
    Molim vibre ..........

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Instaliraj si dodatak koji se zove Na_jedno_uho_unutra_na_drugo_van_5.0 i lijepo njima kazi da zahvaljujes na brizi, ali da ces se snaci i sama i da ces njihovu pomoc, koju tako ljubazno nude zatraziti bez srama ako ju ikad zatrebas. Dotad (citaj: do vjecnosti) se pravi luda.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I još nešto.... kako ču bit sigurna da je dojka prazna do kraja??
    Ja uvjek imam osječaj da ima još,jer kad se ona odmakne stsnem cicu kao da se izdajam i još izađe pokoja kap i onaj tanki mlazić i onda nemogu više ništa izdojit...ali opet kao da u njima ima još a da ja ne mogu stisnut.
    I još nešto ona kako mi je bila pospana i slaba od žutice počela bi sisat dok ima let down,a ona bi čekala da ja masiram cicu da joj lakše ide i tako mi još uvjek traži,zato mi se i čini da ona sama ne izvuče sve do kraja :?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato sto stvarno uvijek ima jos malo. Ona izvrsno dobva na tezini i uopce se ne moras brinuti da li ona vuce ili ne. Jer, definitivno vuce.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E i samo da napomenem da nam podoji traju od 5-10 minuti,jako halapljivo mi jede.
    Pogotovo po noči i odma zaspe

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj mogu mislit kako ti idu na zivce takvi komentari, mozda da procitas kako se obranit od njih, ima na portalu:
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=2538
    i ovaj:
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=2539
    meni ih je bilo super citat i lakse mi se snac i utjesit u situacijama u kojima mi se cude da JOS DOJIM!!! (a bebacu jos niti tri ipo miseca)

ne daj se! i sto se tice praznjenja ja isto nemam pojma kad su mi prsi prazne jer koliko god mu dam da vuce i on izvuce ja stisnem i jos malo mlika izlazi, ma isto me tako nekad zabrine ko i tebe al on je uvijek zadovoljan, ja mu kroz tri sata dajem stalno jednu siku, posise za 10ak min maksimalno, odvoji se, podrigne i miruje i nece vise, pa racunam da je dobro i da mu je dovoljno, i ja mislim da ti beba super napreduje pa se ne trebas brinut, a za komentare se oboruzaj dobro protukomentarima i ne obadaj ih!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzi se!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zhabica hvala na linkovima,več sam ih bila ćitala,ali sam sad ponovno,da se utješim,kojih tamo sve blesavih savjeta ima

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma što nekog uopće briga, jesi ti mama ili oni?! Tvoje dijete, tvoja odluka. Nemoj se uopće živcirati i obazirati, nastavi po svom i uživaj u svom djetetu i majčinstvu onakvom kakvo treba biti, prirodno!

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sto baba - kilavo dite!
    Slušaj sebe i slijedi svoje odluke, a drugi neka pričaju! Na to se navikni! Uvijek će biti netko "pametniji"!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Yorkica, pa vama super ide, budi ponosna na sebe i svoje djetešce .

A za komentare imaš dva uha...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •