Imam curicu od tocno 4 tjedna.
Mlijeko mi nije doslo do nekih 4-5 dana njenog zivota, pa su mi ju u bolnici i mi doma hranili jos i bebi milom.
Mlijeko je pocelo dolaziti, ali na kapaljku... Ja sam izdajala i davala malo bebi mil, malo svoje mlijeko.. Sa 2 tjedna dobila je osip (alergija na bebi mil..) Bili smo na promatranju na Salati i tamo me jedna sestra ucila dojiti.
Prema njoj, trebala bih bebicu pustiti da place i vristi gladna bar dva sata da se nekako ustali ritam.. Tada jos nisam imala dovoljno milijeka, pa smo dohranjivali sa Pregominom (soja).
Sada, zadnjih tjedan dana odbija bocicu (valjda joj se vise ne svidja to mlijeko), pa je samo na cici.
Moj problem je taj sto se bojim da ne dobiva dovoljno. Ponekad odspava tri sata, ali vecinom place nakon par minuta i onda ju pokusavam utjesiti, ali cini mi se da jedino zeli cicu... Po noci jede svakih sat vremena.
Pitanje:
Da li je ona non stop gladna? Da li je moguce da je vec razmazena, pa se samo zeli maziti non stop? Da li je ona sestra imala pravo ili joj moram dati kada god trazi?
Hvala puno!