Dakle, F ima 5 mj, isključivo jede mm (neko vrijeme smo dodavali adaptirano ali već više od 2 mj isključivo dojimo). Dok je bio na adaptiranom, kakao je 3, 4 puta dnevno ali kada smo prestali kakanje se ustalilo na otprilike 3, 4 dana, obilno, boja i konzistencija ok, pnekad s mrvicu sluzi.
Dolazim do problema: u subotu je bio dan za kakanje. Dečko je u dva navrata fino napunio pelenu i kada sam mislila da smo mirni sljedećih par dana opet sam čula neku akciju u pelenama. Pogledam, nije baš neka kakica više kao malo razmazane žućkaste sluzi po peleni. Od tada do danas, dakle već 4 dana skoro na svakoj peleni bude malo te sluzi pomješano s malo kakice, nekad više nekada manje.
Maleni je ok, dobro raspoložen, ne bih rekla da ga išta boli, samo se malo stisne kada izbacuje to iz sebe...
Kao što sam rekla isključivo ga dojim iako sam mu prije par dana dala par žličica vode i dali smo mu da malo liže/siše bananu i jabuku... znam... ali stvarno mrvicu, sumnjam da je išta završilo u želucu, samo da vidimo jel mu se sviđa (sviđa mu se). Ja nisam jela ništa neobično..
Što mislite, imamo li problem?