-
molim iskustva
jucer smo obavili uv mozga u klaicevoj.
zakljuca nalaza je:
st post IVH gr I-II bil, uz HI promjene obostrano periventrikularno, više lijevo.
dr. koji je radio uz kaze da to nije nista alarmantno, otisli nakon toga do pedice. poslala nas na goljak. pedica kaze da nas mora pregledati neuropedijatar pa mozda ce prepisati vjezbe.
o. ima skoro 8 mjeseci. puze ali ne pravilno vec ko vojnik i to ranjeni, jednu stranu 'vuce'i jedna mu je saka pritom zatvorena, palac vani, okrece se normalno u svim smjerovima, hvata. prebacuje iz ruke u ruku, postavlja se cetvoronoske i onda se zaljuljava kao da ce krenuti naprijed, legne na bok i dize jednu nogu u zrak kao da nesto vjezba, hvata nogice i skida carapice, sam se ne posjeda...
navodno su na goljaku ogromne guzve i ko zna kada cemo doci na red, zovem cijelo jutro nitko se ne javljat tako da cu ga danas osobno otici naruciti, u medjuvremenu sam se narucila kod dr. sabola ali ima termin tek u iducu srijedu.
znam da je tu puno beba vjezbaca, sto mislite s obzirom na dijagnozu i motoricka dostignuca dali ce biti potrebno vjezbanje i jesmo li puno 'zakasnili' sto se tice dobi (za 5 dana 8 mjeseci) i jesmo li uopce zakasnili... imam sto pitanja u glavi a dugo mi do srijede cekati...
-
Mi smo na Goljaku i stvarno su super. Preporučam ih. Vjerojatno ćete morati vježžbati. No doc će najbolje znati reći. Nikad nije kasno.
-
i mi idemo na goljak,termin za vježbanje čekali smo oko 10 dana,ja sam mislila da je puno duže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma