dosjetljiva nema sta!fegusti prvotno napisa
nase psovke:
ja: "misa ti tvoga"
Kristijan: "mama nije misa ti tvoga nego misa ti njegova"
dosjetljiva nema sta!fegusti prvotno napisa
nase psovke:
ja: "misa ti tvoga"
Kristijan: "mama nije misa ti tvoga nego misa ti njegova"
Eto, svatko ima svoje nacine za izbacivanje ljutnje, ti svoje, ja svoje. Lijepo smo razmijenili misljenja, tebi se ne svidjaju moji nacini, meni tvoji i sve 5.
Ovo je islo mamu courage.tatek prvotno napisa
![]()
skuzila, sve 5tatek prvotno napisa
![]()
inace... samo radi mene ne moras mijenjati svoje zivotne navike nit sam ja nekakav poseban faktor u tvom zivotu pa da ti tu sad nesto pricam ... no, vjerujem da vecina ljudi koja se ne dere puno vise zapaza one koji se deru od tebe. i vjerujem da bi bez toga (deranja) ostavio bolji dojam i na njih (tvoju okolinu) i na tvoju djecu... eto, ja se nadam![]()
i malo te zezam, da ne velim...
![]()
Ili npr. sto mu gromovafegusti prvotno napisa
asti sto(dvista, trista...dodaješ sukladno količini stresa, onda ti dosadi dodavat i prođe te stres)
Ima jedna koja mi nije sjela, al nije ni loša: Jadna mu baba
Aj dodajte ove maštovite![]()
Very well, sad smo 1:1.mama courage prvotno napisa
![]()
Suzdržavam se koliko mogu. Inače se kod nas dom ne psuje i ja rijetko opsujem.
Ali mi se zna omaknut kada me izbaci iz takta. Nije za pohvali ali šta da radim...
nemoj se suzdrzavati pretjerano - puknut ces na nekom drugom savu ili implodirati...newa prvotno napisa
nego: evo meni malo po malo ide - sve vise grdosije od psovki zamjenjujem - 'sasavim peteljkama' i 'sarenim loncicima'...![]()
jel ima jos kakvih dobrih alternativa?
lucky day, moj tata je tako dosao do "kate rodjene"![]()
kli_kli prvotno napisa
dobro mi se pise...
eh, zaboravih 'puzlastu puzlu'...
Hiljadu mu doboša Darkvudalucky day prvotno napisa
![]()
mi se suzdržavamo koliko možemo ali izletia ona jedan dan slaže pelene i nešto joj zapelo i ispali kao iz puške " pi... materinu " a mi :shock: :shock: :shock: strašno! od bake čula valjda
![]()
sva sreća pa je sramežljiva pa tak šta neće reći u vrtiću
![]()
Od kad Keti apsolutno sve oponaša, psovke mi nestaju iz svakodnevnog govora. Al je jednu što mi izleti kad sam stvarno-stvarno ljuta (a nisam je izrekla bar koji mjesec) "usvojila", pa kad se valjamo po krevetu ujutro, i krene namjerno lupati nogom po drvenog djelu kreveta uredno koristi (svakih 5 dana cca, al nikako je zaboravit). Pravim se da ne čujem i preokrenem temu.
Htjela-nehtjela dijete me tjera da korigiram ponašanje. Jer, ne želim da u tim stvarima bude preslika mene.![]()
Kada stvarno poludim na nekaj ili nekoga(mm) zna se zalomiti,ali pri normalnom svakodnevnom razgovoru teške psovke ne upotrebljavam osim kad nekaj uzbuđeno prepričavam dođe mi onaj ****te...i uopče se neču pitati od kuda mi to kad svi u mome okružju imaju tu neku glupsavu spiku...![]()
ta gruba riječ od gore je jeb..te i da nisam ponosna na toLiNa ČoKoLiNa prvotno napisa
![]()
Ne znam kako ću ovo staviti pod kontrolu. Stalno psujem. To mi je način nošenja sa stresom, ventiliranje problema i frustracija. Psovala sam i na porodu. Pred malom se trudim ne psovati, iako još ne razumije, ali mi ne uspije svaki put.
Kod nas se ne psuje iako znamo se naci u obiteljima gdje nekom izleti ali nemamo cestih takvih susreta.
Jedna kakti psovka u nasoj blizini: Aaa u pivsku flasu!
masnica ne kužim planiraš ih izolirat od ljudi i situacija u kojima mogu čuti psovke? susret će se s njima prije ili kasnije poanta je naučit djecu da nije lijepo psovati. i još bolje biti model.
Well ne mogu reći da meni ne pobjegne ***** ti..i sl. al mi djeca ne psuju i opomenu nas ako nam pobjegne.![]()
Lako.
Prvi put kad čuješ vlastite ružne riječi iz dječjih usta i kad sebe uspiješ sagledati u iskrivljenom ogledalu djetetovog nepoželjnog ponašanja, sama ćeš sebe najkraćom prečicom potjerati u red.
Jer djecu odgajamo najbolje i najlakše tako da dresiramo sami sebe, tako da postanemo bolji nego što smo ikad mislili da bi mogli biti. I to djeluje. Provjereno.
Da, da... to je i kod mene bio češći slučaj nego psovanje. (To čuvam samo za jaaaako važne prigode, a već dugo ni jedne nije bilo, ni pred djecom ni bez djece.)
Btw. uvijek se sjetim kad je moj četverogodišnjak došao doma iz vrtića i opsovao. Pitam ja njega "Tko je to rekao?" a dijete uredno odgovara "Striček domar kad mu je ispala bušilica dok je bio na lojtri." Eto ti prigode!