-
moja isprika....
Izvinjavam se unaprijed ako će ovaj post biti malo duži, ali iskreno priznajem, ni mene nije bilo duže vrijeme na ovom forumu. Intenzivno sam boravila ovdje i puno pomoći dobila od dobrih duša ovog foruma prije godinu dana kada sam bila u komi i trebala mi je pomoć oko predavanja tužbe za razvod braka. Evo sad sam malo prosurfala i vidjela da sam i dalje na popisu ovog foruma i to me ganulo, pa sam odlučila da je vrijeme da se i ja ponovo pridružim, jer ne bi voljela da ispadne da sam na forum pristupila samo da bi vas iskoristila.
U ovih skoro godinu dana puno toga mi se izdogađalo, i još nisam posložila sve kockice u svom životu i glavi. Rastala se još nisam (da, da, to traje već 2 godine) jer gospodin nema poznato boravište, a 3 djece je tu; srednja kćer mi se jako razboljela (kronični miokarditis) i bila skoro 4 mjeseca u bolnici, tata mi je isto jako bolestan i sad je na meni da držim sve kuteve u kući, a ni sama nisam baš čvrsta.
Ma neću više duljiti! Želim samo da znate da mi je sad puno lakše jer sam vam se opet priključila i nadam se da ću opet moći biti dio vas i da će mi vaše pozitivne vibre pomoći kao i do sada.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma