-
Inseminacija u Puli
Cure moje, rijetko sam se javljala na Rodi, ali malo pomalo evo mene kod manjka progesterona pa pisem (Ina33
)..
Evo, upravo sad u ponedeljak (4.6.) krecem na 1uzv od 7dc-a.
(nalaze hormona sam pisala na topicu - progesteron)
Mm se nalaz spermiograma strahovito popravio pa od oligo sad citamo asteno.....(varikokela rijesena prije 2godine), tako da su nas vec u Petrovoj preporucili na AIH.
Dakle nakon neuspjelog IVF-a i odmrzavanja mojih eskima, evo nas opet na inseminaciji (ova bi zapravo bila tek druga inseminacija).
I s obzirom da vse ne zivim u Zagrebu i da sam sada pokraj Pule, sasvim slucajno doznala sam da i ovdje rade Inseminacije! :D
Tako da, ako je jos koja curka purka sa iskustvom inseminacije iz pulske bolnice, voljela bi da mi pisete!
Inace, evo moje povjest bolesti da vam bude jasnije:
Ja 31, mm 34.
Pokusavamo vec 3,5god.
a) Ja sa 18 godina izvadila dermoidnu cistu, na zalost i ljevi jajnik u Petrovoj. Probali laparaskopski, nisu mogli, pa me otvorili.
Sredila sa hormonima ovulacije u desnom jajniku.
1. Spermiogram:Astenoteratozospermia ( Petrova)
...HSG napravljen i jajovodi su ok!
2.Bila na Inseminaciji ( 3-4.4. spontani - Biokemijska trudnoca)..
3. Kasnije operacija Varikokele mm-a ( godinu kasnije), u 7mjesecu ovog ljeta..
4. tri mjeseca nakon operacije spermiogram: Oligoasthenozoospermia ( SD)... Dakle pogorsao se!
5.Vadili briseve-sve ok.
Vadila ja hormone, po doc sve u redu..meni bila cudna malo kombinacija FSH i LH..al ok..
6. prosinac 2005, IVF:
13 jajnih stanica, 2 mi vratili, jedan otisao, 10 mi smrzli ( imam 5 3-dnevnih e. i 5 blastocista). IVF nije uspio, nije se primilo.
7. April/2006, FET:
2 blastociste su mi vracene, ali nije uspjelo...
17.05.2006. bila na kontroli svih imunoloske pretraga mm i mene, sve bilo u redu.
U 8mj./06. Cista velika 6X7cm, zavrsila u bolnici, no Proverom je rijesila...
12mj./2006. M kasni 15dana, vadim betu:1,50 (kazu opet biokemijska t.)
10.04.2007. ponovljen spermiogram: Asthenoteratozoospermia ( indiciran AIH) - najbolji nalaz do sada!
11.04.prvi dogovor u Petrovoj (do sada isla privatno), kod Strele: IVF imam dogovoren 4mj.2008. No, do tada Inseminacije, ali tu u Puli.
6mj.2007.imam dogovor za Inseminaciju u Puli!.. (1uzv-4.6.)
-
E da..
Mm radio spermiogram ponovno, tu u Puli - rezultati dosta obecavajuci! Zbog toga smo presretni!
-
nazalost nisam iz pule pa nemam iskustva sto se toga tice ali sam ti samo htjela pozelit dobrodoslicu i da sto prije docekas svoga
-
Hvala ti
-
-
Ja sam krenula sa ljecenjem u Rijeku kad se u Puli jos nista nije moglo obaviti.Cula sam da neke cure tu idu na inseminacije,ali ja nemam iskustva.Sretno.
-
Hvala! Pisat cu sve kako ce ici redom!
-
Sretno i nadam se da ćete što prije doći do željenog cilja tj. do malog
-
i ovdije da zavibram za tebe i tvog postupka mila
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
-
I ja sam iz Pule, ali mi smo lječenje počeli u Petrovoj i nastavili u MB za sada. Tako da do prije par mjeseci nisam ni znala da rade inseminacije u Puli. Želim ti sreću.
-
Ja sve radim u Osijeku, ali ti želim puno sreće u Puli!
-
-
-
Probaj u Rijeku, ništa ne gubiš ako pitaš. Jedino znam da meni iz Pule nisu u Rijeci priznavali njihov spermiogram. Ali to po meni nije problem jer bi ti tik-tak napravili novi.
-
Mislim da je prekasno za ovaj ciklus... :/
A imam spermiogram i iz 4mj. iz Petrove..
Zvala sam u Rijeku, ne mogu dobiti docenticu...
-
Barem se mogao udostojiti pogledati te na uzv!
-
Stvarno :shock: , ali mene više u našem zdravstvu skoro ništa i ne čudi.
Martina draga, a vi na prirodno
pa šta bude, i meni ja na kraju tako uspjelo!
Želim ti puno sreće suborko draga.
-
Ah da... :?
Sad zovem Rijeku, a ak je ipak prekasno za ovaj ciklus, onda ovaj ciklus idem na prirodnjaka..
Samo, bas sam ljuta (citaj i ocajna) jucer bila!
Barem je nalaz od mm utjesan!...
-
strashno! rekla sam ti nemam komentar, uzasno sam ljuta...
probaj nazvati opet Ri
tebi
-
Martina123 ja sam radila inseminaciju tu u Puli i uspjelo je iz prve! Sad imam sina. Mene zanima kod kojeg doca u puli ideš? Meni je sve to radila dr S.B-P. Kod nas sam ja imala problema. Prvo sam imala začepljene jajovode pa mi je radila hsg. Sljedeći mjesec sam išla na laporaskopiju i nakon toga inseminacija. Prije toga smo se trudili (
) dvije i po godine. Sad uživam u svome zlatu!
-
irai....
Hvala ti na javljanju i to sa tako pozitivnim rezultatom da sam vrisnula od srece! :D
Ovak, ja sam ti kod dr.Bremca, naime njega mi je preporucio dr.Zoricic!
A znam da njih dvoje rade u kompi.. Joj, samo ti meni pisi svoje dojmove u svezi doc-ova, ma sveeeeee.....
...........
Sad kad sam zadnji puta bila na pregledu i kada mi je dr.B. na mm spermiogramu napisao Normozospermia, skorom sam u nesvjest pala od soka i srece!
Moji jajovodi su ok, radila jos prije HSG, ovulacije su ok (potvrdeno uzv-om, LH trakicama, chartovima - citaj luda sam skroz
)...
Uglavnom, nasi nalazi su se odjednom dosta poboljsali, a manjak progesterona cu vec rijesiti Utricima..
Nadam se cudu u 7mj., istom kojeg sada ti nunas...
Znas, uistinu si mi uljepsala dan...
Jos jednom ti HVALA!...
-
,
dDraga Martina123, čitajući tvoje postove i nalaze, da li je tm uzimao kakve lijekove da mu se spermiogram poboljšao ili ...
Nadam se da će ti to u Puli dobro proći.To je neka privatna klinika ili ??
-
-
Draga Martina123,
stvarno ne stignem da ti pišem jer sam si razmazila malo sina pa tako da ništa drugo ne stignem!
Meni je to sve radila dr. Buršić i stvarno sam zadovoljna s njom. A doktori ko doktori sve ti je to isto.
Ma si ti slučajno prije godinu dana radila taj hsg u šestom mjesecu? Pitam jer se sječam jedne cure kad sam ja radila inseminaciju jedna je radila hsg.
Inače ja sam ti pila klomifen od 5-9 dana ciklusa. Onda sam ti išla na uzv i 36 sati prije inseminacije su mi dali inekciju Gonasi. Koristila sam utrogestan do 12 tjedna trudnoće.
Javi mi novosti. Baš bi mi bilo dago da uspijete.
-
-
-
:? nakon ovog svega pročitanog, a u isčekivanju 1. inseminacije... Mi smo isto započeli kod dr. S.B.P.
za sada sve ok.. ali stalno se nešto mislim je li Pula (ipak) provincija za nas, "specijalne slučajeve"??
-
-
Hvala..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma