Ako je prvi porod, malo te sve zbunjuje, a tu postoji i strah od boli. Mene je bilo panično strah, ali na epid. nisam niti pomišljala jer mrzim igleLutonjica prvotno napisa
. Kod mene je vladao strah, jako dugo, tako da sam i na neki način tražila kako se riješit boli. Neznam jer me kužite...
Sad kad sam rodila, želim tu bol, želim rađati prirodno, nije me nimalo strah. Dapače, jako sam samouvjerena, i da me doc pokušava nagovarat na nešto a da sam sigurna da smo beba i ja ok, nebi me poljuljalo. Pogotovo što znam da u prvom porodu nisu ni znali da s bebom ipak nije sve ok. Sad sam sigurna da više mogu vjerovat svojem tijelu nego ljekovima. Ipak kad neko tko nikad nije čuo za prirodan porod i za dobrobiti istog, kad čuje dobila sam drip i rodila odma, dali su mi epi, nisam ništa osjetila.... jesam ga zbrljavila jutros. Ljudi neshvaćaju da nemedikaliziran i nesputavan porod je nešto najdivinije na svijetu. Jer je to rijetka pojava.

. Kod mene je vladao strah, jako dugo, tako da sam i na neki način tražila kako se riješit boli. Neznam jer me kužite...
Odgovori s citatom