Citiraj Freja prvotno napisa
Mi smo u vrtiću. Ja na to gleda ovako - da se tko zarazio, zarazio bi se prošli tjedan. A od ponedjeljka su svi na Rimactanu, dakle, prema epidemiolozima iz vrtića, s time su sigurni. Svoj djeci je u ponedjeljak uzet bris, za svaki slučaj, sutra će stići nalazi. Malo ih je u svakoj grupi, svi na antibiotiku, vrtiće dezinficiran - ja bih rekla da vrtić nikad nije bio sigurniji Šala, naravno, ali zaista mislim da ostanak doma ne bi ništa promijenio. Mene je utješilo kad sam jučer u vrtiću vidjela dečkića čiji je tata liječnik - ako je on u vrtiću, onda valjda nema razloga za paniku (nadam se da me sad neče netko razuvjeriti :/ )
draga Freja tako sam i ja mislila i rekla jučer teti, a ona meni da je moje dijete . . . nije dovršila, al mi je rekla vi kako hoćete meni je svejedno, samo nam je jedna kolegica pruje 2 g tako umrla i isprepadala me. došla sam doma oduzeta i totalno neuračunljiva, a to mi je osjetio i bembo, mljeka jako slabo, nervozan, ali nakon večernje tvrde stolice smirila sam se jer mi je između ostalog rekla da je curka imala proljev, a samo je imala malo mekšu stolicu ( dobila paket doma u kompletu pa sam ga proučila )
ne bih te htjela uplašiti, ali mi smo ovaj tjedan doma, a sutra zovem vrtić za bris i ludim lagano, fakat me isprepadala