Citiraj _kekec_ prvotno napisa
(...) Ako su liječnici utvrdili da je sestra od oboljele zdrava te da ne predstavlja opasnost za drugu djecu, odkud Vama kompetencije da sumnjate u to. Samim tim što je i liječnicima u interesu da se epidemija ne širi, pa ne bi valjda pustili dijete u vrtić da su posumnjali da nešto s malenom nije u redu. Ja sam se tom logikom vodila te se moje dijete s par ostali igra u vrtiću sa sekom oboljele djevojčice. Predlažem Vam da svoju djecu niti u buduće ne vodite u vrtić, kako se ne bi družila s našom djecom te na taj način negativno utjecala na njihovu percepciju života, jer ipak znate onu "Ne pada jabuka daleko od stabla".
Srdačan pozdrav
A tko je to Vi i Vama?
Draga _kekec_, mislim da je je kritika upućena na pogrešnu adresu jer smo se ovdje većinom složile da roditelji jučer nisu došli slušati nego optuživati i tražiti žrtveno janje, što znači da ne podržavamo takva razmišljanja, što smo i dokazale time što nam djeca ovih dana normalno idu u vrtić.
S druge strane, smatram da ne treba optuživati ni one koji su svoju djecu ipak odlučili ostaviti kod kuće. Imaju pravo na strah i zabrinutost. U krajnjoj liniji to je njihova odluka i pravo. Pogrešno je što neki od tih pribjegavaju neargumentiranom optuživanju i prozivanju kako bi opravdali svoj strah i, katkada, neznanje. Ako ih jučer stručnjaci nisu uspjeli razuvjeriti, zasigurno nećeš ni ti, pogotovo služiš li se pritom njihovim metodama (napadom).
Nadam se da je tvoj post samo izraz frustracije čitavom situacijom i da nisi zaista uvjerena da se boriš sama protiv svih.