_kekec_....mislim da si se pogrešno izrazila...a i neki su te pogrešno možda i shvatili.
Ja sam isto mama klinca iz tog vrtića, koji nije već jedno vrijeme išao ali sve što se dešava u njemu me zanima i smatram se odgovornom znati informacije o tomu. Naime nas sve ovdje pogađa bilo kakav agresivan nastup tipa tvog posta "ne pada jabuka daleko od stabla"...ne kužim zar smatraš da smo svi ovdje ogorčeni na roditelje koji svoju djecu nakon svega šalju u vrtić..ja ne osuđujem mamu koja šalje sestricu bolesne djevojčice u vrtić( pa možda je žena nema stvarno komu ostaviti) ,a i dosta joj je i brige i odlazaka u bolnicu (znam iz iskustva), ja je osobno ne bi poslala ali eto ona je...i ako je zdrava ok...isto tako ne mogu osuđivati ni one roditelje koji su nakon spoznaje da je sestra u vrtiću uzeli svoje dijete doma, sigurna sam da ih je većina to uradila u afektu i silno preplašena..ok i to je dopušteno i razumljivo...ali NE MOGU SHVATITI sve one mame i tate koji su fakat bez ikakvih argumenata, znanja i informacija došli kao po neku pravdu, odgovornoga i neku garanciju...da ne spominjem one koji misle da se meningitis prenosi zrakom

...eto to me ljuti a kao oni su tamo najglasniji i najhrabriji
pa barem su prije odlaska pred ljude kojima je to specijalnost i koji su kompetentni u tomu mogli ugooglati pojam meningitis u pretražnik a ne onako kao "ovce" sramotit sebe tražeći žrtveno janje
Eto _kekec_ valjda shvaćaš zašto je dio tvog posta bio neprimjeren