franjice,

super za tebe i bebu :D :D :D :D
Najviše mi je bilo žao kad sam pročitala da moraš dva tjedna na previjanja pa izdajanje i bacanje mlijeka...Inciziju sam već imala ugruška tj, hematomčine na nozi, ali daleko je noga od cice i sve te komplikacije dok rana zaraste, to je gore od ono 10ak min u operacijskoj.

nadam se da ću to izbjeći, a imam i taj klavocin, zašto ga je dala- nemam pojma- kad je vidla cicukomentirala je kao baš gadno,a kvrgu je nazvala konglomerat

e, a položaj četveronoške- jučer sam opet probala nakon dugo vremena i mislio je da se igramo-nikako uhvatit,onda sam okrenula na loptu pa je malo dojio i kad se pobunio opet smo završili ležećki. ma ima li netko da izdrži tako po sat vremena??? nama su samo noćni podoji kraći, a dnevni su uglavnom sat do sat i pol- ipak rjeđe - tako da u čistom dojenju provedem dnevno po 8 sati, (a imam i prekovremenih )imam
osćaj da želim pobjeći od njega...a on drijema pa povuče i tako stalno. probala sam se i maknut ali je nezadovoljan ako ne ispunimo satnicu, probala sam i one divne savjete od patronažnih o štipkanju pa ništa, dojila ga u bodiju pa opet isto... i sad moram trčati na svoje mjesto