-
hej dambo,
evo ovako:
ja sam imala intravensku infuziju, nisam nis osjetila , a bila sam za
10-15-ak minuta gotova i budna. onda sam jos sat vremena odlezala da u potpunosti dodjem k sebi. ponudili su mi da ostanem u bolnici 2-3 dana, kao da sam pod kontrolom. mislim da im je to rutinska ponuda. moram priznati da sam razmisljala o tome, jer nisam znala kako ce mi biti poslije, ali sam zbog bebe ipak odlucila ici doma i to mi je bila dobra odluka.
prek noci me je to malo bolilo , ali vise mi je bio pritisak , jer se kompletan prevoj natopio sukrvicom koja je curila iz rane. to je trajalo par dana,a onda se rana vec iscistila, pa je lakse. svaki put su mi ranu ispirali fizioloskom i stavljali betadin-kao i tebi. natope gazu s tim i guraju u ranu. prvi i drugi prijevoj su bili malo neugodni, a poslije nisam niti osjetila.
kod zahvata ti stave malu plasticnu cjevcicu i to su mi izvadili drugi ili treci dan. isto nis strasno.. mislim da ti je to lakse nego ovo stiskanje na zivo. :/
sve u svemu, ne boli i sve je za prezivjeti. meni je jedino bila tlaka ici svaki dan na previjanje. ali drzalo me to sto sam se oslobodila kvrge i sto je ozdravljenje bilo na vidiku. znala sam da ce to proci i da cu se moci posvetiti svojoj bebici i dojenju. tako ces i ti. sigurna sam
kad su mi prestali gurati gazu u ranu , onda je pocela cijeliti i za par dana se zatvorila. nisu bili potrebni savovi , mada je jedan doktor predlagao , ali u principu, meni su odmah rekli da ne stavljaju sav, vec da rana sama cijeli. jos uvijek se vidi , jer se stvara nova koza, a mozda ostane i mali oziljak , ali nema veze, ionako nisam cura od dekoltea ...
mi smo ti sada dobro. ja sam bila strasno napeta dok je to sve trajalo, pa je i bebica to sve osjecala. kad sam zavrsila s tim, sve se promijenilo. moja smirenost je djelovala i na nju.. zato pokusaj biti sto opustenija ( koliko je to moguce ) , a sve ovo poslije zahvata , a i sam zahvat , stvarno nije strasno. bar meni nije bilo.
drzim ti fige da sve prodje u redu i da sto prije ozdravis.
javi kak je proslo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma