bas mi je drago da je incizija prošla i da si na putu oporavka. :D
sa svakim danom ce ti biti sve lakse i manje bolno. ja imam jos samo oziljak..
sto se tice hranjenja... ja sam s bocicom krenula dan prije incizije-kad sam shvatila da imam apsces. pedica mi je rekla da ne bi smjela dojiti , a i doktor u bolnici mi je to potvrdio. mada mi je mlijeko bilo cisto i cure s foruma su mi savjetovale da dojim, ali na pocetku mi je to bilo nezgodno zbog rane i natopljenih gaza, a poslije sam cekala da mi se rana zatvori. mogla sam i ranije poceti dojiti , ali jednostavno nisam..ne znam ni sama zasto.
bocicu sam davala svaki drugi obrok, ali sam prvenstveno nudila ovu zdravu, tako sam kroz neko vrijeme navukla malo vise mlijeka i zavrsili smo na tri bocice po 100 ml, ujutro,popodne i navecer. bogu hvala, pa je po noci jedna cica bila dovoljna.
u medjuvremenu sam "bolesnu" cicu izdajala i u tijeku dana sam uspjela izdojiti i vise mlijeka nego sto sam davala adaptiranog, tako da sam bocicu odmah ukinula. cica je odmah zamijenila bocicu. kolicinski je bilo dovoljno i nisam morala nista postupno ukidati.
od adaptiranog je dulje sit , ali pazi da ti se zbog toga ne smanji kolicina mlijeka. pokusaj izdojiti onoliko koliko mu das adaptiranog. ili ga nahrani prije nego sto ides na previjanje (ako imas dovoljno) , pa ti adaptirano niti ne treba.
i nemoj ni pomisljati da odustanes. pa sad kad si to prosla , sve ostalo je lako. sad trebas poceti uzivati, najgore je iza tebe!
opusti se i uzivaj s bebicom, vrijeme tako brzo leti...