Drage mamice. Evo problema... Sve je bilo OK osim sto me malo lijeva dojka bolila ali to jr trajalo vec neko dulje vrijeme (tjedan dana) ali ne jednakom jacinom... Ja bi se izdojila (jer mi je cicanje bilo pre bolno ( vrh bradavice mi je bio skroz bijel i bol bi isla od vrha u dubinu). Danas sam bila sasvim OK, izdojila sam lijevu stranu (inace je po noci nisam izdajala vec je Neva cicala) da bi nekih pola satat nakon izdajanja krenula bol (nista posebno jaka i bilo mi je maaalo tvrdo na jednom dijelu gdje se znalo stvrdnuti i prije ali bi izdajanjem proslo). Uglavnom jedno sat vremena nakon izdajanja je krenula naglo groznica da bi mi se temperatura povisila do 40 C. Crvenila nema. Nazvala sam doktoricu koja mi je rekla da si uzmen KLAVAX (antibiotik) i Lupocet za tempearturu i rekla mi je da mogu dojiti. medjutim ja sam uvijek skepticna sa ljekovima a Nevica ima samo mjesec i 13 dana pa vas molim da mi kazete dali je ko koristio KLAVAX i dojio u isto vrijeme. Popila sam i dva LUPOCETA i sad mi je temperatura pala Prsa sam izdojila ali u istu bocicu obje strane. Uglavnom,veli doktorica da postoji i mala vjerojatnost da je viroza u sto i ja vjerujem.
Pomagajte jer glupo mi je staviti na adaptirano i bacati izdojeno ako ne moram.
thnx