-
hvala i ja sam happy :D :D :D
Danas sam čak skuhala ručak i bila u šetnji!
Kažem, mi smo imali tu bočicu i prije zbog mojih mentalnih blokada, ali hvala bogu, nismo se navukli na veću količinu. Malo sam smanjila proizvodnju jer sam prvih 5 dana prije zahvata bila toliko izmaltretirana i malo sam otezala s dojenjem čak i na zdravoj strani prvih sat-dva po povratku odozgo jer je uvijek postojala mogućnost da me mali dohvati ručicom po rani.
Sretna sam zbog tebe da si to tako brzo riješila :D :D :D :D Eto, ti sa manje 'staža' daješ meni savjete
. Ali tako i treba. Bez foruma bih teško ovo preživjela i nastavila dojiti
Sad ću prvo par dana raditi na osobnom kuliranju 8) i čekati da rana zaraste. Onda idemo u nove pobjede. Zapravo smo već krenuli ali neplanski. Jutros je papao izdojeno mlijeko od sinoć, a sad mu stoji bočica adaptiranog na stolu a on spava. Takav mu je bioritam. Imamo dane spavanjca i nespavanjca
.
Hvala svima, 
Koky, vjerojatno ti ne bi doktorica dala lijek koji ne smiješ piti! Ja pijem Klavocin i dojim cijelo vrijeme. Masiraj ako imaš išta tvrdo ili kvrgavo i doji redovito, ne dozvoli da ti se prsa prepune. Ja sam prije samog apscesa osjećala istu bol kao i ti, ali sam mislila da je od soora. Jedino na bradavicama nisam ništa primjetila. Reagirala sam prekasno, zato ti sada nemoj odustati, alarmiraj ukućane, otkaži svim gostima ili ako imaš obaveze i mislim da ti je dobro napisala zmaj, nemoj puno piti protiv temperature jer je ona indikativna za bakterijski mastitis. Ovo pišem iz iskustva dok ti se ne javi netko educiran ili sutra iza 15h nazoveš SOS. Mislim da je dobro dok god nemaš kvrgu i crvenilo.
Možda da odeš odmah sutra doktorici da te pogleda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma