ivaa,

evo malo i mene. Kad dođeš k sebi i nađeš vremena, javi kak si i što su ti konačno našli.
Mene nisu tako analizirali jer je sve krenulo spontano (ako si čitala) pa su se kasnije odlučili za zahvat. Ja se sve vrijeme razmišljam: zašto? U periodu kad se ujednačila ponuda i potražnja, znam da su obje sise bile mekane. Onda su se pojavile kvrge koje nikako nisam mogla razmasirati. Jesam otegnula s odlaskom liječniku i tako pogoršala stvar jer ja inače na upale reagiram vrlo blago povišenom temperaturom i ne znam za groznicu, ali ono da u roku 24h treba razbiti kvrge, oblozi, tuširanja, izdajanja, bebina brada prema kvrgi... kod mene nije išlo. Sve sam radila, sisa je rasla sve veća i bila puna mlijeka - s one nezaštopane strane. Zapravo mislim da se beba bolje napapala i bila zadovoljnija dok je radila samo polovica sise duplu proizvodnju. Prije pojave kvrge je često odbijao tu cicu pa je to i pogoršalo stvar, valjda...ali dok je bila stvrdnuta cicao je ko urica iz nje i stavljala sam ga za svaki podoj prvo na nju... to mi sve sliči na ovaj tvoj scenarij - kao zaštopani kanalići, možda samo jedna strana cice... :?
Kako se dijagnosticiraju ti suženi kanalići i gdje? Za slučaj da zatreba.

Ipak, mislim pozitivno i čini mi se da smo kroz ovo iskustvo za mene bolno, bebač i ja malo očvrsnuli. Sad vuče ko prava beba i gotov je s papanjem za 10min, a ostalo je po potrebi i mogućnosti maženje... Prekjučer mi je navukao veću količinu mlijeka pa sam se uplašila da se opet to ne stvrdne, ali mislim da se to neće dogoditi jer više neću preskakati podoje zbog nikoga i ničega, osim kad mali miš odluči dulje spavati izdojim se.

Držim i tebi 'fige' da prođe sve što bolje po tebe i bebu