snješka iskrena sućut.![]()
iskrena sucut, snjeska!
zelim ti da u ovim trenutcima neizmjerne srece i neizmjerne tuge - majcinska Snaga, Sreca i Ljubav polako i njezno, kako samo one znaju iscijele tugu...![]()
Snješka, tebi i tvojoj obitelji iskrena sućut.
Tin će zauvijek biti dio tvog života...
Iskrena sućut![]()
Ajme, prestrašno. Iskrena sućut zbog malog Tina, a tebi i tvom mužu, Snješka, da smognete snage i nastavite dalje, zbog male Dore...![]()
Žao mi je...jako mi je žao![]()
Snješka, u ovakvim trenucima nema prave utjehe, možda tek tračak svjetlosti u činjenici da je barem Dora s tobom...![]()
Strašno mi je žao, ovo je tako nepravedno. Po drugi put isti užas...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:?
Iskrena sućut![]()
Snješka drži se![]()
Toliko mi je žao.
Neka vas sve čuva vašs neba.
Snješka, ne znam što da kažem, strašno mi je žao![]()
iskrena sucut
Iskrena sucut![]()
![]()
Znam kako boliNek vam malena Dora da svu snagu ovog svijeta da manje boli i da idete dalje
![]()
Drzite se![]()
Nemam riječi!!
Tin je postao prekrasni mali anđeo koji ce cuvati svoju sekicu i svoje roditelje i dati im snage da prebrode ovo.
Snješka, želim tebi i tvojoj obitelji puno snage, volje i Božjeg blagoslova da s malom Dorom prebrodite ove teške dane, a vaš Tin će i dalje uvijek biti s vama![]()
![]()
![]()
užasno mi je žao, užasno sam tužna...
Iskrena sućut.
moje saučešće
![]()
jako, jako mi je zao.
neka vam dragi Bog i Dora daju snage nadvladati ovu bol...![]()
O neee...![]()
Najskrenija sućut...
Ma ne znam što da napišem, toliko sam tužna...![]()
Draga moja, svaka rijec je premala, svaka suza nedovoljna ..... uzasno mi je zao![]()
Zivot zaista nije pravedan .........
Neka pociva u miru![]()
Iskreno saucesce.... tako mi je zao
![]()
![]()
![]()
Nemam riječi kojima bi te mogla utješiti...znam to...jedino ti želim reći da mi je iskreno žao zbog gubitka tvog anđela! Bog neka vam svima bude u pomoći i želim vam da ipak nađete smisao u životu, jer ga imate, a Dora će vam sigurno olakšati svaki težak trenutak.![]()
Primite moju iskrenu sućut.![]()
......jednostavno nemam riječia osjećaje koje sad proživljavate ne mogu ni zamisliti....
Moja najdublja sućut.![]()
Iskrena sućut.
Drž'te se i ljubite malu Doru![]()
Iskrena sućut. Neka vas čuva vaš mali anđeo.
Snješka jako mi je žao...
iskrena sućut.
čuvaj i ljubi malu Doru.![]()
![]()
![]()
![]()
Tužno, baš tužno...![]()
Draga Snješka jako mi je žao da to moraš opet prolaziti, ali sada imaš malu Doru, misli na nju i čuvaj ju.
Drži nam se![]()
pretužno....snješka iskrena sućut![]()
![]()
snjeska nasa strasno mi je zao i primi nasu najiskreniju sucut![]()
![]()
neka mali andjeo cuva svoju seku mamu i tatu i neka im pokaze put prema blagostanju![]()
![]()
jako mi je žao.....![]()
najdublja sućut cijeloj obitelji.....
Jako mi je zao draga Snjeska...![]()