Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Grickalice

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Grickalice

Pa, neću pisati o smokijima, štapićima i čipi-čipsu

nego, ovako...Luka voli puno papati, a u zadnje vrime nekako najviše ono šta može staviti u uruku i sam polako gristi.
    Dala sam mu bananu i krušku, oduševljenju nikad kraja, ali mi je to mljecavo, pa se ubrzo sve skaši, a on bude ljut šta više nema...
    Da bi izbjegla gore navedene "namirnice" molila bi da mi predložite šta bi mu mogla dati da gricka između obroka.
    Bi li mu mogla dati (kršitelj koda)ove piškote (vidila san da ima u apoteci, nismo probali)
    Ša vi dajete djeci kao, pa recimo, poslasticu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Grickalice

Rižine krekere i neslane štapiće od pira. I jedno i drugo ima za kupiti u DM-u.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja voli rizine pahuljice. iako se one jedu s mlijekom, ona ih gricka "na suho". dajem joj i plasmon kekse, upravo zbog te mljackavosti, s njima nema opasnosti.

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kukuruzne pahuljice (one bez šećera, eko)
    Dvopek (Zlati prepečenec)
    Jabuku na kockice
    Krekeri integralni (FINNCRISP)
    Keks Mc'Vities - samo kao poslastica (ne sadrži mlijeko ali je slatko)
    Grašak - mladi.

Jede dosta suhe namirnice pa treba pripaziti da se ne zagrcne.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

jabuka nije mljeckava.
    mrkva
    komadici kolerabe
    krastavac
    koricu od kruha
    rizine, kukuruzne ili mjesanje rizine ne znam kako se zovu - okrugle, velike, "stiropore" - ima ih dm.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sad vidim da je luka mali, pa ne znam kad idu krastavci, koleraba...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, i sušene brusnice.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dvopek, plazmon kekse, fetu kruha, onaj rizin "stiropor"

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sirovu papriku, obožava ju.
    I one wasa krekere/kruhove, ne znam što je to, tanki su i suhi.
    I koricu kruha mljacka.
    Jabuku voli iz moje ruke, kad ju sam uzme napravi malo zgađeno lice i odmah briše ruku.
    Rizine krekere nema šanse da stavi u usta, možda kad bih mu ih pustila na podu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Joj danas sam se u DM cila izgubila...nit sam znala šta tražim, nit kako se zove...da mi je bilo nazvat pa pitat...aj sad ti meni reci šta tražim
    Inače sam uzela "stiropl" od riže za prvu ruku.
    neslane štapiće od pira
    šta je to? Vidila sam da imaju štapiće od sezama (i krekere, perece...) i dinkela, meni se čini.

Može li mi netko reći šta je Amarath?

A zašto ne smoki ili štapiće? Šta se stavlja unutra :?
    Zanima me jer žene počnu već sa šest miseci davat smoki dici, a i mi smo dobili nekoliko vrečica (jer nisu znale šta dijete jede ) pojeli nekoliko komada, pa mu se svidilo, ali ne želim da već od ranih dana bude zaluđen sa nezdravom hranom.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa
    Može li mi netko reći šta je Amarath?

A zašto ne smoki ili štapiće? Šta se stavlja unutra :?
    Zanima me jer žene počnu već sa šest miseci davat smoki dici, a i mi smo dobili nekoliko vrečica (jer nisu znale šta dijete jede ) pojeli nekoliko komada, pa mu se svidilo, ali ne želim da već od ranih dana bude zaluđen sa nezdravom hranom.
    Amaranth su ti zitarice koje idu od pocetka dohrane jer ne sadrze gluten, izgledaju ko sicusne loptice i kuhaju se oko pola sata. Vise o amaranthu:

http://www.makronova.com/Default.aspx?tabid=178

A zasto ne smoki? Sama si napisala da ne bude zaluđen nezdravom hranom, a to je upravo to. A uz to sadrzi kikiriki koji je među vecim alregenima.
    Meni su odlicna zamjena za kroki rizine pahuljice i fakat mi imaju slican okus, barem onaj osjecaj ko kad jedes kroki, iako su poprilicno bljutave. Moj je na njima usavrsio pinceta hvat.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa
    šta je to? Vidila sam da imaju štapiće od sezama (i krekere, perece...) i dinkela, meni se čini.
    Dinkel ti je pir. Imaš i griz od toga. Zove se još i krupnik, a ovdje imaš nešto više o tome.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    E, da, i sušene brusnice.
    Jooooj, ovo potpisujem. Lea ih naprosto obožava, sama traži "Busnice" i onda veli: "Ukusno" 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

rižine pahuljice, voće, grožđice (obožava ih), grisine...

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

što se tiče (kršitelj koda)ovih piškota, mi imamo loše iskustvo jer je uspjela odgristi pola i zapelo joj je dok je gutala. možeš samo zamislit naš šok :shock: mica moja mala
    dakle, ja ih ne bih preporučila kao grickalice. mislim da su plasmon bolji.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

MalaBuba, zašto misliš da plasmon keks ne bi odgrizla i da joj ne bi zapeo? Meni su plasmoni isti kao i (kršitelj koda)ovi.
    Za grickanje malim sladokuscima ispecite domaće keksiće s integralnim brašnom, fruktozom, putrom...

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    MalaBuba, zašto misliš da plasmon keks ne bi odgrizla i da joj ne bi zapeo? Meni su plasmoni isti kao i (kršitelj koda)ovi.
    Za grickanje malim sladokuscima ispecite domaće keksiće s integralnim brašnom, fruktozom, putrom...
    čini mi se da su drugačije strukture. ovi (kršitelj koda)ovi su manji i tanji i lako ih odgrize. plasmon mi se čine sličniji običnim piškotama, onako pjenasti.
    možda griješim. u svakom slučaju nisam za (kršitelj koda)ove.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Grickalice

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Rižine krekere i neslane štapiće od pira. I jedno i drugo ima za kupiti u DM-u.
    ovi stapici koje ja kupujem nisu neslani (Alnatura dinkel stangen), evo drzim u ruci i citam sastav. jel ima i nekih drugih?

moji jako vole i cips od jabuka. Bilo ga je za kupiti u Konzumu. A umjesnije domacice od mene ga sigurno naprave i doma.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Grozdice, rizine krekere, kornflakes..to voli to dajem redovito.
    Ponekad dobije one grisine stapice..doduse rijetko jerbo ja to naprosto zaboravim kupit.
    Prekjucer smo joj po prvi puta u zivotu dali da proba gricnut cokoladu (onu 85%)..stavila u usta..proprckala i s gadenjem ispljunula van. 8)
    O (kršitelj koda)ovim piskotama nemam najbolje misljenje nakon sto ju je Buba povratila.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

rizine kuglice, rizine krekere (stiropor), meki, kruh, suhe grozdjice, suhe borovnice, neslane stapice, ponekad (jaaaaako rijetko) grisini s maslinama, jabuka......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •