Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Zabacuje nogu kada hoda

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Zabacuje nogu kada hoda

Ivor ima 13 mjeseci. Već jaaaaaaako dugo hoda uz namještaj i samostalno stoji. Tu i tamo je znao napraviti iskorak i onda se spustiti dolje tako da samostalno ne hoda. Zadnjih tjedan dana se uhvati nama za jednu ruku i prehoda par koraka od jednog komada namještaja do drugog. Snagu ima, ravnotežu ima, sviđa mu se hodati ali zabacuje desnu nogicu dok tako hoda.
    E sada... da li je to posljedica bočnog hodanja uz namještaj ili ga ne bismo smjeli tako pridržavati ili imamo problem :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

provjerite kukove.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kukovi OK po rođenju, na kontroli sa 4l i sa 6 mjeseci. Slijedeća nam je kontrola kada prohoda. Misliš da bi ipak trebali otići odmah?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo zbog tog problema bili kod ortopeda, imamo 14 mjeseci i jos ne hodamo samostalno nego u stranu uz namjestaj.
    Doktor ga je primio ispod struka i kada je napravio iskorak zakoracio je u stranu.

Uglavnom kako nam je doktor objasnio to je sve u redu i oni to zovu nezreo hod, kada uhvate ravnotezu sami ce se spustiti i krenuti normalno.

Eto nas je umirio i rekao da mu se javimo kada prohoda sto bi trebalo biti kroz 2-3 mjeseca po njegovoj procjeni

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Kukovi OK po rođenju, na kontroli sa 4l i sa 6 mjeseci. Slijedeća nam je kontrola kada prohoda. Misliš da bi ipak trebali otići odmah?
    nisam te htjela uznemiriti, iako bih ga ja odvela...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se čini da i Frida to radi, baš ću malo popratiti danas. Također još ne hoda samostalno, samo hoda postrance uz namještaj.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To i Nura radi ali ne uvijek, nekad hoda školski a nekad zna zabacit nogu. Primjetila sam da češće zabaci kad nije bosa. Pedica je rekla da će se to vjerovatno ispraviti kad počne samostalno i sigurno koračati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •