Primljeni smo u Izvor.
I primljeni smo u Tatjanu Marinić.
IZVOR:
ravnateljica i osoblje: vedro, karizmatično, ambiciozno. Snimljen filmić u skladu sa smjernicama EU. Dobra vibra. Manje grupe - rekli su nam oko 15 djece po grupi. Grupe imaju imena - mi smo ZmajeviNekako, sve je dosta osobno.
Roditeljski: odrađen prva liga. Zaneseno, vedro, govorile i mame s iskustvom (pro-izvorke, jasno, ne vjerujem ni da bi zvali one koji nisu zadovoljni)
Sastanak s psihologom: super, žena zna što radi i dobro priča, komunicira s djetetom jako dobro.
Ali: Izvor je u Deželićevoj 30, parkiranje nemoguće, jedina je opcija upaliti sva četiri i moliti boga da nas nitko ne kazni. Unutra ni travke, dvorište je veliko ali betonirano. Ljeti: prašina, vrućina, vrelina usijanog asfalta.
TATJANA MARINIĆ:
Položaj prekrasan. Trava, veliki vrt, drveće, suncobrani, tuševi, zračno i svježe. Unutrašnjost lijepa. Ravanteljica ne-karizmatična osoba, ali poštena i predana poslu, malkice dosadnjikava, ali prošla sam godine kad mi je to bio minus kod nekog... kadar ok, nešto formalniji i manje zanesen, ali ok.
Ali: grupe od 24 djece :/ Gledali jednu tetu kako radi s djecom: stroga, oštra (ZNAM da ne smijem vući zaključak iz 3 minute promatranja :/ ). I MM-u se nekako "ne sviđa" tamo. Više onak, u smislu vibre.
ŠTO da radim?
Ana, dijete moje, curice moja, kamo da te smjestim?![]()
Ima li netko iskustva sa ovim vrtićima?
Moja mama veli: ljudi su ti najbitniji.
Da, slažem se, ali ja ih ne poznam dovoljno. I znam što može PR.
Oprostite na dugom postu. I podijelite iskustva ako ih imate![]()