Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: betrion krema + amoxyl za vodene kozice?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno betrion krema + amoxyl za vodene kozice?

danas smo bili kod pedijatrice sa našom mlađom jer su preko noći izbili vodenasti plikovi izgledali su mi kao v.k. , ali neke su bile malo jače i kao gnojne. Pedi ju je pogledala i rekla da su definitivno v.k. ali da su se neke zagnojile i da treba piti antibiotik i mazati ih Betrion kremom. uz to ima visoku temperaturu, ali ju ne svrbi. Zanima me da li je netko od vas imao ovakvo iskustvo i kada koze počnu svrbjeti? Jadnica ih ima posvuda!!!
    Starija ih je preboljela sa 2 god i imala nekih 5-6 plikića, bez temperature i komplikacija. Ovo sada mi je novonastala situacija

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

O da, da...
    i nama su se v.k. zagnojile te je od toga kurio skoro pa 40. Na početku je bilo 37,8 ali kad su se zagnojile onda je buknulo.
    Isto smo popili antibiotik (klavocin) ali nismo mazali s ničim, još nas je pedica napala da smo sigurno prije stavljali neki gel pa su se zato zagnojile. A stvarno nismo ništa osim hipermangana. Med. sestra nas je utješila da se kod nekih tako zakomplicira bez razloga.
    I te koje su bile jako zagnojene i velike ostavile su nam smeđe flekice (ali samo nekoliko po trbuhu).
    Bitno je ne močiti jer se onda još više razmljackaju i prošire. Hipermangan smo doslovno samo prelili i tapkali iskuhanim i opeglanim tetra pelenama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •