Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kolica Neonato multisport!!Iskustva??

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kolica Neonato multisport!!Iskustva??

Ima li tko iskustva s ovim kolicima!??
    Cine mi se funkcinalna,preslatkog su dezena,moze i za curicu i za decka!Evo link
    http://www.neonato.it/assets/images/...941008/big.jpg

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imam ja. moja zamjerka odnosi se na autostolicu koja nema bazu u autu nego je sva omrežena pojasevima iz auta
    i kažu savjetnice, vrrrlo nezgodna za montažu. ostalo sve ok.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i još napomena; ne mogu se ručke okrenut na drugu stranu pa kad skineš košaru i skroz položiš kolica možda bude frke nekih mjesec dana... dok beba ne skuži da je interesantije zvjerkat okolo nego u tebe

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mayaa hvala!!
    Ako netko ima jos kakvih iskustava,nek se javi!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam imala ovakva kolica, ali drugog dezena. Ovi novi mi se puno više sviđaju.
    U svemu potpisujem Mayu, autosjedalica je grozna, teško se namjesti i zaveže, pa bi bilo dobro da ti, prije upotrebe, "majstorice od autosjedalica" pokažu kako ju pravilno postaviti.
    Meni su kolica bila jednostavna i praktična. Navlaka se lako skine i opere. Kolica nisu preteška. Nema potrebe za kasnijom kupovinom kišobran kolica.
    Košara mi je bila potrebna i korisna. Neki nemaju potrebe za tom košarom, ali ja sam ju htjela imati i dosta sam ju koristila, posebno u kasnim ljetnim šetnjama, kad je bebač u njoj ugodno spavao, a mi šetali.
    Mislim da ovo sjenilo za sunce nije dovoljno za zaštitu, nego bi trebalo kupiti još jedan kišobran, pa ga pomicati ovisno o kretanju.
    Eto, nadam se da sam pomogla u izboru, ako ima još pitanja, tu sam.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja imam staru varijantu neonato kolica, varijantu iz 2002., koja au na nekakvom natjecanju pobrala sve nagrade.

teska su, al stabilna, kotaci su neunistivi, jedino sto je nama napukao bocni naslon na kolicima jer je bocna strana (kao ona krila) na naslonu kolica presiroko postavljena, pa smo zapeli. nadam se da si shvatila na sto mislim.

kosaru smo maksimalno iskoristili (2 puta).

s autosjedalicom nisam imala vecih problema, podstavila sam srolani rucnik ispod nje i drzala je dobro sic, mislim da to puno ovisi i o tipu automobila.

kolica koristimo i dan-danas. onu zastitu za sunce nismo koristili, vjerujem da se i na ovom novom modelu moze prebaciti kupola s kosare na kolica.

postojala je i zimska navlaka.

uglavnom, nama su se maksimalno isplatila, jedinu zamjerku upucujem tom plasticnom naslonu (koji nije samo nama pravio probleme) i tezini.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo imali Neonato Dakar Sport (ista kolica samo bez košare).

Još uvijek sam oduševljena njima!
    Možda će vam trebati dodatni suncobran, ali to je sve. Nikakvu bitnu razliku između ovih kolica i kolica istih funkcionalnosti poznatijih (i skupljih!) proizvođača nisam primjetila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •