Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Znala sam da se djeca vole, ali...

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bas ovih dana cesto razmisljam o tome...zaista dok nemas svoje dijete (cak i usvojeno, da ni bih zvucala diskriminirajuce ) ne mozes shvatiti tu ljubav. Ja svog sina volim toliko da mi se ponekad place kada ga gledam, koliko mi je predivan, savrsen, suze samo krenu, sto me podsjetilo kako sam se od srece rasplakala kada je izrastao prvi zub, ajme....

Medjutim, moram ptiznati da otkad imam dijete puno sam suosjecajnija s drugim roditeljima koji imaju probleme bilo koje vrste sa svojomdjecom, i tada mi se place.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bas ovih dana cesto razmisljam o tome...zaista dok nemas svoje dijete (cak i usvojeno, da ni bih zvucala diskriminirajuce ) ne mozes shvatiti tu ljubav. Ja svog sina volim toliko da mi se ponekad place kada ga gledam, koliko mi je predivan, savrsen, suze samo krenu, sto me podsjetilo kako sam se od srece rasplakala kada je izrastao prvi zub, ajme....

Medjutim, moram priznati da otkad imam dijete puno sam suosjecajnija s drugim roditeljima koji imaju probleme bilo koje vrste sa svojom djecom, i tada mi se place.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Inka, .

Meni je smiješno kad vidim začuđena lica dok pričam koliko sam zaljubljena u svoju djecu.

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Nikina mama prvotno napisa
    ...Ja svog sina volim toliko da mi se ponekad place kada ga gledam, koliko mi je predivan, savrsen, suze samo krenu, sto me podsjetilo kako sam se od srece rasplakala kada je izrastao prvi zub, ajme....

Medjutim, moram ptiznati da otkad imam dijete puno sam suosjecajnija s drugim roditeljima koji imaju probleme bilo koje vrste sa svojomdjecom, i tada mi se place.
    Puno je toga tek pred nama, ukljucujci i zubice, ali sve ovo sto sti napisala mogu samo prepisati. I ne samo da mi se place, nego suze cesto same krenu. Najosjetljivija sam nekako kad smo svi troje na okupu, najcesce pred spavanje, kad sa kupamo, pa sva ona mazenja i igranja dok ga pripemamo za vecer... Zaljubljena u svoje dijete... definitivno; beskrajno zahvalna sto sam mu mama.

A osjetljivost na probleme koji drugi roditelji imaju je poprimila sasvim drugu dimenziju.

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sve potpisujem!!!

Inqa, djeca su nam generacija na dnevnoj razini!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da, baš sam primjetila potpis na jednom drugom topiku

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor