Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 123

Tema: Teletubbies

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    eto, najiskrenije sumnjam da bi na to gledala kao na nešto neobično.
    a pretpostavljam da ipak bolje od tebe poznajem svoje dijete.
    mozda ipak govoris o onom sto bi ti HTJELA da ona primjecuje/ne primjecuje, a ne o stvarnom pogledu djeteta na svijet...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hana_Sara prvotno napisa
    mozda ipak govoris o onom sto bi ti HTJELA da ona primjecuje/ne primjecuje, a ne o stvarnom pogledu djeteta na svijet...
    a možda ti govoriš o onome što bi ti htjela da moje dijete primjećuje, a ne o njenom stvarnom pogledu na svijet

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a možda ti govoriš o onome što bi ti htjela da moje dijete primjećuje, a ne o njenom stvarnom pogledu na svijet
    a mozda je dijete ipak u toj dobi previse utjecano od roditelja i njegovih stavova ( u ovom slucaju tvojih) da bi se moglo govoriti o njenom autenticnom pogledu na homoseksualnost.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i opet isto vrijedi za tebe i tvoju djecu (pretpostavljam da je njima homoseksualnost čudna).

možemo se tako vrtiti u krug godinama

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i opet isto vrijedi za tebe i tvoju djecu (pretpostavljam da je njima homoseksualnost čudna).

samo ti pretpostavljaj (ja nista takvo nisam rekla)

ti si uostalom jedina koja je upotrijebila rijec cudna - ja sam rekla manjinska. a to sto tvoje dijete ne raspoznaje manjinu od vecine, to je nesto cime se ja ne bih hvalila

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj Hana_Sara jedno je diskutirati ali ovo je bilo baš ružno. :/

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Joj Hana_Sara jedno je diskutirati ali ovo je bilo baš ružno. :/
    mislim, ja isto shvacam razlicite stavove, ali me ignoriranje razlicitosti nervira i mislim da je vazno priznati da nije svejedno straight ili gay i da djeca to i te kako primjecuju!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja sam uvijek mislila da djeca ne primjećuju različitosti - ali Lea ih primjećuje. Tako mi npr. imamo božićne Teletubbiese u kojima ima skeč sa djecom koja pjevaju u crkvi - djeca su crnci, Lei je ta pjesma i taj skeč super, ali kad sam ja jednom počela pjevati i plesati tu pjesmu rekla mi je da mi to ne smijemo pjevati jer mi imamo bijela lica :shock: a djeca imaju smeđa. Drugo, apsolutno smatra da dečki imaju kratku kosu a curice dugu (premda ona uopće nema dugu kosu) i ne želi priznati da je moguće i drugačije. MM je čak pronašao svoju sliku iz mladosti da joj pokaže da je i tata imao dugu kosu . Treće - kad vidi djecu/ljude koji imaju npr. neku PP jako se raspituje o tome. U vrtić ne ide, doma nije čula da bi se naglašavale različitosti. Ali nema baš prilike vidjeti različitosti. Zato je meni drago da ih može vidjeti barem u Teletubbiesima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo ti pretpostavljaj (ja nista takvo nisam rekla)

ti si uostalom jedina koja je upotrijebila rijec cudna - ja sam rekla manjinska. a to sto tvoje dijete ne raspoznaje manjinu od vecine, to je nesto cime se ja ne bih hvalila
    :shock:

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se toplo nadam da moje dijete nece reagirati sa cudjenjem na dva muskarca koja se ljube, odnosno da ce reagirati jednako kao i na muskarca i zenu koji se ljube...a ovo sa vecinom i manjinom... hm... ako je ok cuditi se i reagirati na manjinu, zasto se mi svi zajedno cudimo onima kojima je fascinantno vidjeti nas kako dojimo u javnosti...ili tandem... ili djecu od tri, cetiri godine... mi smo isto manjina nazalost, ili?? i lutonjice, tata ti je gala!!

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa
    ako je ok cuditi se i reagirati na manjinu, zasto se mi svi zajedno cudimo onima kojima je fascinantno vidjeti nas kako dojimo u javnosti...ili tandem... ili djecu od tri, cetiri godine
    mislim da su homoseksualci ipak veca manjina od odredenih dobnih skupina. ali ovo sto kazes: "ako je ok cuditi se i reagirati na manjinu"... nije stvar da li je ili nije ok, stvar je percipcije i to je najnormalija ljudska osobina: uociti ono sto je drukcije, sto se na neki nacin istice ili odskace od normale. to nema sto biti ok ili ne ok, to jednostavno jest

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imas pravo u neku ruku, ali ja osobno voljela bih da mi se dijete orijentira na druge razlike.. a da ljubav percipira kao najnormalniju u svakom svom obliku...i smatram da ga je moguce tako odgojiti, odnosno usmjeriti..

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa
    imas pravo u neku ruku, ali ja osobno voljela bih da mi se dijete orijentira na druge razlike.. a da ljubav percipira kao najnormalniju u svakom svom obliku...i smatram da ga je moguce tako odgojiti, odnosno usmjeriti..
    svakako da je moguce mi smo samo pokusavali ustanoviti sto je djetetu prirodeno, a ne steceno odgojem . ovog se bas sjecam sa psihologije na faxu.... da mi kao takvi "diskriminiramo", to jest imamo prirodne predrasude prema onom sto je od nas drukcije. kasnije se kultiviramo i obrazujemo, ali bas djeca su odlicni primjeri tog instinkta u nama.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja Lea je u jednom trenutku, dok smo se ja i susjeda igrale s njom, tražila da poljubim susjedu na isti način na koji traži da poljubim njenog tatu Njoj je najnormalnije da se dvoje LJUDI (u njenom svijetu vjerovatno još bezspolnih) poljubi da bi izrazilo svoju privrženost. I nikad, ali baš nikad, u našoj kući neće čuti da je homoseksualnost nenormalna.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje dijete jako kuzi razlike, ali ih ne dozivljava negativno - tako je odgajamo, nije problem u razlici vec u konotaciji koju dodajemo toj razlici.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    moje dijete jako kuzi razlike, ali ih ne dozivljava negativno - tako je odgajamo, nije problem u razlici vec u konotaciji koju dodajemo toj razlici.
    potpisujem. mojoj sam prosle godine kupila lutku, crnkinju. vidi razliku u boji koze, al za sada ju jos nije upotrijebila ni u jednoj konotaciji.

da na odredenu dobnu skupinu (pred pubertetlije) imaju zanimljiv ucinak
    no teletubbiesi nisu napravljeni za tu dobnu skupinu. pretpostavljam da bi tinejdzeri i na jagodicu bobicu imali sto sta reci. treba imati na umu za koju dobnu skupinu su teletubbiesi napravljeni. za tu dobnu skupinu su odlicni, svima nama starijima (pa cak i vec mojoj trogodisnjakinji), oni su bezvezni. sad smo se prebacili na spongeboba (nisam znala da su se homofobicne skupine i na njega zalile ). sjecam se da sam jednom procitala kako je carl barks (tip koji je crtao paju patka za disneya) bio nacrtao pati patak grudi, pa je konzervatican walt bio poludio i zahtjevao da izbaci pati grudi

mislim da su homoseksualci ipak veca manjina od odredenih dobnih skupina
    ajd da te malo prepadnem... sto ti znas za nekih pedesetak godina u kojem postotku ce biti homoseksualaca mozda cemo mi hetero biti u manjini

e, da i'm back... nemam pojma na ciji sam se net pristekala, al dok fercera, ja surfam

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

konzervatican hocu reci konzervativan

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji isto vole Spužva Boba!

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ajd da te malo prepadnem... sto ti znas za nekih pedesetak godina u kojem postotku ce biti homoseksualaca mozda cemo mi hetero biti u manjini
    toga se ja iskreno uopce ne bojim... kao i u zivotinjskom svijetu, homoseksualnosti je uvijek bilo u odredenom, izrazito manjinskom postotku. ne buju prevladali

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Moji isto vole Spužva Boba!
    i kalamarka samo me zanima sto na svog imenjaka veli sef SOA-e

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mama courage:
    sjecam se da sam jednom procitala kako je carl barks (tip koji je crtao paju patka za disneya) bio nacrtao pati patak grudi, pa je konzervatican walt bio poludio i zahtjevao da izbaci pati grudi
    pa, istini za volju, patke baš i nemaju neke grudi. a zanimljivo da ga nije smetalo što su od struka nadolje navedeni likovi goli , tj. hodaju bez gaća! mene uvijek užasne kad vidim paška patka kak takav hoda po snijegu i cičoj zimi, smrznem se kad to vidim!

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja na Tinky winky i ostale nikad nisam gledala odnos dečko/cure. Oni su teletabisi - po meni nekakvi vanzemaljci
    Bolje crvena torbica nego pucačina.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    toga se ja iskreno uopce ne bojim... kao i u zivotinjskom svijetu, homoseksualnosti je uvijek bilo u odredenom, izrazito manjinskom postotku. ne buju prevladali
    sva sreća za tebe...
    nego, kako to da bi se ti stalno raspravljala o homoseksualnosti i sviju nas iznova častila sa svojim svima već dobro poznatim mišljenjem na gore spomenutu temu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa spanking, homoseksualci, tko kad ide u crkvu....to su joj izgleda bolne tocke.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

no, dakle..... ja stvarno ne mogu vjerovati da ste se navukle na raspravu o teletabisima. Ionako ih djeca od dvije godine i mi ne gledamo na isti način. Mene nerviraju, ali trpim ih zbog Tee. A Tea je primjetila da lala ima loptu i po romobil, a torbicu nije ni skužila.
    Ono što zamjećujemo mi i dvogodišnjaci nije isto!

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Pa spanking, homoseksualci, tko kad ide u crkvu....to su joj izgleda bolne tocke.
    ja bi prije rekla da su to VAMA bolne tocke pa primjecujete moje neslaganje u misljenju ...

no ocito si mi vjerna obozavateljica kad me tako pozorno citas . pocascena sam

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    sva sreća za tebe...
    nego, kako to da bi se ti stalno raspravljala o homoseksualnosti i sviju nas iznova častila sa svojim svima već dobro poznatim mišljenjem na gore spomenutu temu?
    stalno? "castila"? bas si to bezveze i nepotrebno napisala. procitala sam nesto na netu o tome i stavila vam link, rasprava se razvila i bez moje pomoci.... sori ako se ne slazes s mojim misljenjem , ali ono... its a free country

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sva sreća za tebe...
    stalno? "castila"? bas si to bezveze i nepotrebno napisala. procitala sam nesto na netu o tome i stavila vam link, rasprava se razvila i bez moje pomoci.... sori ako se ne slazes s mojim misljenjem , ali ono... its a free country
    hmmm...a rasprava o homoseksualnosti koja se vodila ne tako davno?

stavila si link na vijest staru barem pet godina, a rasprava se razvila uz tvoju svesrdnu pomoć, odnosno spominjanje manjina, životinjskog svijeta, dječjeg zamjećivanja ljubljenja odraslih osoba istog spola, usporedbe s pedofilijom, straha od prevladavanja, itd., itd.

nego, kažeš da si djeci zabranila teletubbiese. znači da su ih dosad gledali. jel te strah da je već počelo djelovati?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bi prije rekla da su to VAMA bolne tocke pa primjecujete moje neslaganje u misljenju ...

Evo ja ti nisam obožavateljica, a posebno ne vjerna, ali primjetila sam istu stvar. Uvijek si sposobne temu okrenut naopačne i svesti ju na raspravu o gore navedenim stvarima.

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hmmm...a rasprava o homoseksualnosti koja se vodila ne tako davno?
    stavila si link na vijest staru barem pet godina

vrijeme ti nije jaca strana. vijest o teletubbiesima je od proslog tjedna. rasprava o homoseksualnosti??? jos prije Bozica. ali covjek pamti ono kako mu se svida ocito...

a rasprava se razvila uz tvoju svesrdnu pomoć, odnosno spominjanje manjina, životinjskog svijeta, dječjeg zamjećivanja ljubljenja odraslih osoba istog spola, usporedbe s pedofilijom, straha od prevladavanja, itd., itd.
    gledam gledam i sve se divim kako si izvukla diskusiju iz konteksta. wow. ono sto je mene konkretno zanimalo kad sam se ukljucila je kako djeca reagiraju na te stvari, jer kao sto sam napisala negdje gore, logicno mi je i normalno da mala djeca uocavaju razlike, manjinsko ponasanje, ljudske odnose. strah od prevladavanja nit sam ikad imala nit me posebno interesira. it was a JOKE

nego, kažeš da si djeci zabranila teletubbiese. znači da su ih dosad gledali. jel te strah da je već počelo djelovati?
    opet zajedljiv, bezobrazan i totalno iz konteksta izvucen komentar. mislim da nije dostojan odgovora.

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa

Evo ja ti nisam obožavateljica, a posebno ne vjerna, ali primjetila sam istu stvar. Uvijek si sposobne temu okrenut naopačne i svesti ju na raspravu o gore navedenim stvarima.
    pobogu, ova tema JE o djecjem percipiranju stvari + televiziji+ homoseksualnosti. ako te ne zanima, zasto se ukljucujes u raspravu.

no vidim da je ovo postao kolektivni linc. a fakat nema potrebe. cure ak vam je tema losa, izadite iz nje. kao sto rekoh, slobodna zemlja, imam pravo na misljenje i da, SMIJE se razlikovati od vaseg

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hana_Sara,

o Teletubbiesima, točnije o Tinkie-Winkieju i njegovoj crvenoj torbici se pisalo prije pet godina u Hrvatskoj.
    Prošlotjedna vijest je iz Poljske.

Vrijeme prije Božića i Božić su bili ne tako davno.

Nitko nije rekao da se ne može raspravljati, ali tvoji komentari su bili izrazito bezobrazni i nepotrebni. Kako odmah primjetiš tuđe a svoje ne?

A s obzirom da živiš u SAD-u, kolijevci političke korektnosti, onda bi trebala znati da se s određenim stvarima NE ŠALI.

I da, djeca od 2,3,4 godine primjećuju ono što njihovi roditelji žele da primjete. Ovo nije generaliziranje, nego vlastito iskustvo.

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hana_Sara,

o Teletubbiesima, točnije o Tinkie-Winkieju i njegovoj crvenoj torbici se pisalo prije pet godina u Hrvatskoj.
    pa? ja sam i dala vijest iz Poljske, a za ovo prije nisam znala. ocito si svjesna da ne zivim u Hrvatskoj, tako da ta rasprava ocito nije dosla do mene

hmmm stvarno? a koliko se samo tema TJEDNO otvori na ovom forumu? koliko tema se otvorilo izmedu te teme i ove? i btw, ja tu temu NISAM otvorila, samo sam rekla svoje misljenje

Nitko nije rekao da se ne može raspravljati, ali tvoji komentari su bili izrazito bezobrazni i nepotrebni. Kako odmah primjetiš tuđe a svoje ne?
    ma daj :shock: . izrazito bezobrazni? stvarno si me nasmijala. a cijelo vrijeme se uvijam da nikog ne uvrijedim. ali oprosti, ako tebe moje misljenje vrijeda, tu nema pomoci...

A s obzirom da živiš u SAD-u, kolijevci političke korektnosti, onda bi trebala znati da se s određenim stvarima NE ŠALI.
    ma daj molim te.... ja nisam politicar niti moram biti politicki korektna na jednom FORUMU. tu sam da raspravljam, dam svoje misljenje i cujem tuda, da cujem kako disu roditelji u Hrv... tako da mislim da kao i svatko drugi imam pravo izraziti se. cak i kad sam u manjini, da.

I da, djeca od 2,3,4 godine primjećuju ono što njihovi roditelji žele da primjete. Ovo nije generaliziranje, nego vlastito iskustvo.
    pa ja nisam rekla da to nuzno nije tako. samo me zanimalo upravo to: iskustvo drugih. i zanimalo me u koje doba/u kojem trenutku djeca prestaju ono svoje iskreno cudenje na razlicitosti, sa velikim okicama i upiranjem prstica. to je u biti ta njihova nevinost i neuljudenost. i nije nuzno losa.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, djeca od 2,3,4 godine primjećuju ono što njihovi roditelji žele da primjete
    oni sami primjete, ali ne razumiji, mogu (neka djeca, neka ne) skuziti da je TW musko i ima torbicu...onako neutralno, mozda i s ? (jer je vec negdje prije naucilo da muski ne nose torbice, a to sigurno nije atavisticki i prahistorijski pa da bi bilo urodjeno, vec nauceno)...a onda ide odgovor i objasnjenje rod.
    1. dobro si primjetio, stvarno to nije u redu da on nosi torbicu, kao da je neki h... ili p...
    2. dobro si primjetio, lijepa mu je torbica, ali je to za cure
    3. dobro si primjetio, glupe li emisije...

itd. itd. itd.

i tako se stvaraju stavovi...
    s kojima u konacnici T. nemaju bas nista.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hana_Sara,

pa? ja sam i dala vijest iz Poljske, a za ovo prije nisam znala. ocito si svjesna da ne zivim u Hrvatskoj, tako da ta rasprava ocito nije dosla do mene

hmmm stvarno? a koliko se samo tema TJEDNO otvori na ovom forumu? koliko tema se otvorilo izmedu te teme i ove? i btw, ja tu temu NISAM otvorila, samo sam rekla svoje misljenje

ma daj :shock: . izrazito bezobrazni? stvarno si me nasmijala. a cijelo vrijeme se uvijam da nikog ne uvrijedim. ali oprosti, ako tebe moje misljenje vrijeda, tu nema pomoci...

ma daj molim te.... ja nisam politicar niti moram biti politicki korektna na jednom FORUMU. tu sam da raspravljam, dam svoje misljenje i cujem tuda, da cujem kako disu roditelji u Hrv... tako da mislim da kao i svatko drugi imam pravo izraziti se. cak i kad sam u manjini, da.

pa ja nisam rekla da to nuzno nije tako. samo me zanimalo upravo to: iskustvo drugih. i zanimalo me u koje doba/u kojem trenutku djeca prestaju ono svoje iskreno cudenje na razlicitosti, sa velikim okicama i upiranjem prstica. to je u biti ta njihova nevinost i neuljudenost. i nije nuzno losa.
    Hana_Sara se uvijek voli javiti na postove o homoseksualnosti, pa voli reć da su sebične majke koje rode u 40-ima, pa da nije tak loše djecu malo po guzi - u svakom slučaju jedan tradicionalan odgoj, a onda na ovom forumu prođeš malo neshvaćeno :/
    I onda mi na svakoj temi upadne u oko kak se Hana Sara "mora braniti" jer se osjeća napadnuto. Eto, ak se pitaš otkuda sam to sve zapamtila. Ali drago mi je da je ovo bar tvoj topic da ne zachatavmo tuđi.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    Pa i u USA su se svojedobno vodile polemike da Spužva Bob promovira 'gay values'
    Mislim zbilja... :?
    A da? Znaci jos fali da proglase Pink Pantera gayom i Nikin kompletni repertoar crtica se svodi na gay program za djecu i mladez

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme čime se vi zamarate .

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mamaitata prvotno napisa
    A da? Znaci jos fali da proglase Pink Pantera gayom i Nikin kompletni repertoar crtica se svodi na gay program za djecu i mladez
    A čuješ, on mi je malo sumnjiv, nosi se roza i uvijek je depiliran

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ajme čime se vi zamarate .
    Ja sam ustvari ljubomoran na ljude koji se zamaraju tim stvarima jer to znaci da imaju puno slobodnog vremena

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To ti je sve gay zavjera da klince vrbuju već u pelenama...

Općenito mi je cijela stvar oko tzv. 'gay crtića' (pa i ovaj topic) presmiješna i ne mogu se načudit nekim ljudima koliko to uzimaju srcu.
    Lighten up!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

opet rasprava ošla u krivom smijeru

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet rasprava ošla u krivom smijeru
    djelomicno se slazem, u onom djelu gdje se govori o H-S, a o crticima i mozebitnoj homoseksualnoj propagandi (sto li vec :? ) mozete i dalje...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi doma imamo šest DVD-a teletubbiesa..Sofi ih je apsolutno obožavala sve do negdje prije pola godine, znači ciljano su napravljeni za određeni uzrast

pokupila je par fora iz njih i izjavila da će svakako svirati harfu kad odraste (u jednoj od epizoda je harfa)

i ja sam ih s njom gledala sto puta

da taj nesretni tinki-vinki ima torbu, i još k tome crvenu te da je samim tim homoseksualac ne bi mi sto godina palo na pamet

pročitala sam to u novinama

koja totalna besmislica

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

u onom djelu gdje se govori o H-S
    da, na to sam mislila..

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    Hana_Sara se uvijek voli javiti na postove o homoseksualnosti, pa voli reć da su sebične majke koje rode u 40-ima, pa da nije tak loše djecu malo po guzi - u svakom slučaju jedan tradicionalan odgoj, a onda na ovom forumu prođeš malo neshvaćeno :/
    ja nemam nista protiv neshvacanja, dok god imam pravo svejedno reci svoje misljenje, makar se vi sa njime ne slagali. a bez komentara da "temu okrecem naopacke" (jer naopacke je sve sto se ne slaze sa tvojim stavom ili?) i sl.

I onda mi na svakoj temi upadne u oko kak se Hana Sara "mora braniti" jer se osjeća napadnuto. Eto, ak se pitaš otkuda sam to sve zapamtila. Ali drago mi je da je ovo bar tvoj topic da ne zachatavmo tuđi.
    ja se ne osjecam napadnuto, ali mi je bas bezveze sto ne mozemo pricati bez potezanja starih tema koje sam zapocela pred vise od pola godine, bez nabrajanja tema u kojima se ne slazem sa rodom itd... ja sam samo jedna mama koja isto tako voli svoju djecu i zivi po onom sto smatra najboljim

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne mislim da je TW gay jer ima crvenu torbu, nti da je netko na to ciljao - ali TW JE dečko koji nosi torbicu, a i koji voli obući suknjicu i plesati - dok je Dipsy dečko koji pobjegne i ljuti se kad se suknjica nađe na njemu (ne mislim da je TW radi toga gay niti da je Dipsy straight). E pa meni se takva poruka sigurno više sviđa nego kad mama Leinog malog frenda iz parka kaže Lei -on ti je dečko, a dečki ne vole plesati kad Lea hoće plesati a frend neće.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja tako jucer dodjem doma...a moja mala vozi romobil oko kuce, a nono nosi u ruci crvenu torbicu i vicu - pa,pa,pa, pa... mislim stvarno... 8)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    i ja tako jucer dodjem doma...a moja mala vozi romobil oko kuce, a nono nosi u ruci crvenu torbicu i vicu - pa,pa,pa, pa... mislim stvarno... 8)

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem Flower od prvog do zadnjeg posta, i Seni isto (kasno sam dosla)
    Nonicu s crvenom torbicom i Dori

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imam negativan stav prema Teletabisima, zbog toga sto sasvim malu decu navikavaju na sedenje pred tv-om. Deci uzrasta do dve godine, kojima je ta emisija namenjena, nije mesto pred televizorom (a i starijoj treba tv pazljivo dozirati).

Argument da se oni deci svidjaju, koji se ovoj diskusiji pojavio na vise mesta, nista ne znaci, jer su oni i rezirani da privuku i drze paznju male dece. Nisam videla ni jedan valjani argument zbog koga bi trebalo bebu posaditi ispred ekrana, umesto, na primer, odigrati neku igru sa njom ili joj otpevati pesmicu...

A ako se ne varam, bilo je i slucajeva da deca uskoce u bunar jer Teletabisi tako zavrsavaju svoj sou.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •