Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 123 od 123

Tema: Teletubbies

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Koja bedastoća
    Aseksualnim stvorovima, kao što su Teletubbiesi, pripisivati homoseksualnost... ma daaaaj!
    Kako se ono kaže: besposlen pop i jariće krsti.
    baš tako!!!!

pa čime se sve ljudi bave i oko čega dižu frku, žalosno.
    taman dite zna je li tinkić homo ili hetero. a i da je homo, koga briga, dicu virujem najmanje nije.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zoranova draga

ima istine u onome sto pises... postavlja se nacelno pitanje, jel djeci tog uzrasta uopce trebaju crtici kao takvi..no na ovom topicu se nije o tome raspravljalo...

inace, zanimljivo da se poljaci nisu zapitali za homoseksualnost loleka i boleka... a koliko je poljaka na njihovim pricama odraslo

da deca uskoce u bunar
    bas zbog teletubbiesa

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...ne mogu se načudit da ima onih koji su u stanju otvorit lov na vještice na nešto što se zove Teletubbies

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vrsni stručnjaci u radu s djecom u ne vide didaktičkih ni pedagoških vrijednosti. Pa ipak, klinci ih vole gledati. Ne vidim u tome baš ništa loše. Mislim, ja ih nikad nisam posebno ljubila, čak su me nervirala ta stalna blesava ponavljanja tipa: Lala ima narančastu loptu...lopta je narančasta...narančasta lopta...lopta... i tako 10x uzastopno. Al eto, nek se dječica vesele (pogotovo kad to znači da mogu na miru popit kavu il otić piškit dok klinci širom otvorenih očiju :shock: :shock: prate na tv-u ta trapava stvorenja).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A ovo homo, hetero, metro... ma gluposti!!
    Za mene su aseksualna bića, a mislim i za moje klince.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Aljaska prvotno napisa
    Vrsni stručnjaci u radu s djecom u ne vide didaktičkih ni pedagoških vrijednosti. Pa ipak, klinci ih vole gledati. Ne vidim u tome baš ništa loše. Mislim, ja ih nikad nisam posebno ljubila, čak su me nervirala ta stalna blesava ponavljanja tipa: Lala ima narančastu loptu...lopta je narančasta...narančasta lopta...lopta... i tako 10x uzastopno. Al eto, nek se dječica vesele (pogotovo kad to znači da mogu na miru popit kavu il otić piškit dok klinci širom otvorenih očiju :shock: :shock: prate na tv-u ta trapava stvorenja).
    ni najmanje se ne slazem sa time...
    svko ucenje zahtjeva ponavljanje...papiga mora cuti 400x cuti rijec da bi je ponovila...covijem mora ponoviti (nauciti) neku radnju 2000x da ta radnja prerasta u automatizam...isto tako djeci ponavljamo x puta "reci MAMA", "reci TATA"...da djete nauci neku rijec...

taubisici su bas zbog toga izvanredni...u svakom se crticu obradjuje neki pojam...lijeca-desna, gore-dole, boje, mokro suho...i djeca uz smijesno i zanimljivo ponavljanje, uz simpaticne likove usvajaju nove pojmove...

a to sto su oni razliciti, neka jesu...prije 50 godina su djeca gledala crnca ko da je vanzemaljac, danas se jedva ikoje djete tome zacudi...stvarno bi trebalu uciti djecu da na svijetu postoje ljudi koji su dobri ili manje dobri...a ne crni i bijeli, hrvati i srbi, homoseksualci i "normalni", vjernici i nevjernici...

najgore od svega je sto niko ne blati ninje i pucacine, od kojih djeca ne mogu spavati, imaju strahove i nocne more...nego tabusice sa kojima ni jedno djete nema problema, nesto nauci, a polemike oko njih vode roditelji i ljudi puni predrasuda...

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    da deca uskoce u bunar
    bas zbog teletubbiesa
    Stvarno je bila tako nekakva vest, pre vise godina. Ajde, mozda i nije tacna... Ali Teletabisi zavrsavaju emisiju pozdravom pa-pa i uskakanjem u rupu, zar ne?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

al i bugs bunny je uskakao u rupu, pa i ona benigna krtica malena... ?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    al i bugs bunny je uskakao u rupu, pa i ona benigna krtica malena... ?
    Ne, oni izviruju iz rupe

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Realna-potpisujem te u potpunosti.
    Mislim da su tabisi prvenstveno edukativni,a najmanje štetni .Ne znam čemu tolika drama oko TW torbice :? .

Nitko recimo nije primjetio da se oni ne tuku,ne ubijaju i sl. kao u drugim crtićima !

I onda na kraju ljudi još linčuju Tabise,ma dajte ,mislim da postoje puno ,puno lošiji crtići od njih !!

A i moj sin ih obožava i uopće ne mislim da će zbog te torbice biti gay.....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je skupo dati za Tabisa u TL dućanu 200kn (svira muzika i na stomaku mu ekran )
    I onda kad prođeno kraj TL uđem unutra stisnem ga i on svira, Zara gleda i sva se oduševi...Stvarno nisam je vidila ni na jednu igračku da tako reagira I tako poslušamo muzikicu, a svijetli mu i onaj rog gori , i idemo ća iz dućana

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Astralis prvotno napisa
    Meni je skupo dati za Tabisa u TL dućanu 200kn (svira muzika i na stomaku mu ekran )
    I onda kad prođeno kraj TL uđem unutra stisnem ga i on svira, Zara gleda i sva se oduševi...Stvarno nisam je vidila ni na jednu igračku da tako reagira I tako poslušamo muzikicu, a svijetli mu i onaj rog gori , i idemo ća iz dućana

mi također

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    Citiraj Astralis prvotno napisa

mi također
    nasa Lala vec 7 godina cuva pocasno mjesto..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi ih jednostavo volimo ( ja baš i ne ali sam im zahvalna jer uz njih stignem i nešto napraviti ) Moja cura koliko ih puta gledala uvijek im se oduševi smije im se, ima konverzaciju s njima , sve ! A što se tiče igračke iz TL ( uz moju silnu kupovinu igračaka i traženja idalen igračke ) ona se jučer prvi put oduševila baš tom spomenutom Tabisu iz TL. Tako da mislim da će skoro ući u naše zivote i čini mi se zauzeti počasno mjesto !

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Pinkflower prvotno napisa
    Mi ih jednostavo volimo ( ja baš i ne ali sam im zahvalna jer uz njih stignem i nešto napraviti ) Moja cura koliko ih puta gledala uvijek im se oduševi smije im se, ima konverzaciju s njima , sve ! A što se tiče igračke iz TL ( uz moju silnu kupovinu igračaka i traženja idalen igračke ) ona se jučer prvi put oduševila baš tom spomenutom Tabisu iz TL. Tako da mislim da će skoro ući u naše zivote i čini mi se zauzeti počasno mjesto !

mi smo uz taubice imali i kazetu A je to!!!!
    to je bilo nonstop na rasporedu, vec ju je tako znala napamet, da je prije neg su ona dva napravila "*ranje"...stikala je sakice, zmirila i vikala auauau....ili spustala onaj piskutavi iiiiiii....

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prije tjedan dana počeli smo gledati Tabise i D. je oduševljena sa njihovim skakutanjem i grlenjem... Mislim da su ok. Nisu za nas odrasle pa ih mi ni ne shvaćamo, nego su baš za klince. Vidim da moja curka sad radije maše papa i da plješće jer vidi to kod njihj. Ne vidim ništa loše kod tog crtića, a to što tinkywinky ima crvenu torbicu - pa ljepše izgleda crvena nego da je roza ili crna, jelda? Žalosno je da netko ima vremena za analizu što bi moglo biti loše ili oko čega bismo mogli napraviti skandal,hmmmm. Tim ljudima bi bilo pametnije da si nađu pametan posao.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj uziva u ta cetri smijesna lika i pustam ga. ne tangiraju me gluposti oko toga dal ko ko od njih homoseksualac ili ne,to je glupo,pa klinci do cca 5 god se igraju i auticima i bebama...dok on uziva i nije agresivan crtic neka gleda

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kako vaši klinci reagiraju na plišane teletabise, spremamo se u kupovinu pa da znamo donijeti ispravnu odluku ! :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj toni ih grli ,,ljubi,mazi i sve.ima onog s televizorom na buskici pa to pali i gleda,i ima dva koja samo stisnes na trbug pa pricaju i njima se cereka kao lud...dakle super...nemam losa iskustva

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako vaši klinci reagiraju na plišane teletabise, spremamo se u kupovinu pa da znamo donijeti ispravnu odluku ! :D
    Tea ima Po koja na trbuhu ima sličicu koja se preljeva pa su to onda dvije sličice, ovisi kak okreneš. Voli ju i to je jedina igračka koju nosi nekud sa sobom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nama nam druge idemo po teletabisa !!!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama nam druge idemo po teletabisa !!!
    Tocno to! Klinci si znaju najbolje sami odabrati kaj im pase.
    Mi smo dobili Laa-Luu za Bozic i ok nam je.
    Tabise gledamo ponekad..doduse sve manje i manje jerbo se moja Buba panicno boji onog usisivaca. Tako da me on zabrinjava vise nego vesela cetvorka.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •