baš tako!!!!tanja_b prvotno napisa
pa čime se sve ljudi bave i oko čega dižu frku, žalosno.
taman dite zna je li tinkić homo ili hetero. a i da je homo, koga briga, dicu virujem najmanje nije.
baš tako!!!!tanja_b prvotno napisa
pa čime se sve ljudi bave i oko čega dižu frku, žalosno.
taman dite zna je li tinkić homo ili hetero. a i da je homo, koga briga, dicu virujem najmanje nije.
zoranova draga
ima istine u onome sto pises... postavlja se nacelno pitanje, jel djeci tog uzrasta uopce trebaju crtici kao takvi..no na ovom topicu se nije o tome raspravljalo...
inace, zanimljivo da se poljaci nisu zapitali za homoseksualnost loleka i boleka...a koliko je poljaka na njihovim pricama odraslo
![]()
da deca uskoce u bunarbas zbog teletubbiesa
![]()
...ne mogu se načudit da ima onih koji su u stanju otvorit lov na vještice na nešto što se zove Teletubbies
![]()
Vrsni stručnjaci u radu s djecom une vide didaktičkih ni pedagoških vrijednosti. Pa ipak, klinci ih vole gledati. Ne vidim u tome baš ništa loše. Mislim, ja ih nikad nisam posebno ljubila, čak su me nervirala ta stalna blesava ponavljanja tipa: Lala ima narančastu loptu...lopta je narančasta...narančasta lopta...lopta... i tako 10x uzastopno. Al eto, nek se dječica vesele (pogotovo kad to znači da mogu na miru popit kavu il otić piškit dok klinci širom otvorenih očiju :shock: :shock: prate na tv-u ta trapava stvorenja).
A ovo homo, hetero, metro... ma gluposti!!
Za mene suaseksualna bića, a mislim i za moje klince.
ni najmanje se ne slazem sa time...Aljaska prvotno napisa
svko ucenje zahtjeva ponavljanje...papiga mora cuti 400x cuti rijec da bi je ponovila...covijem mora ponoviti (nauciti) neku radnju 2000x da ta radnja prerasta u automatizam...isto tako djeci ponavljamo x puta "reci MAMA", "reci TATA"...da djete nauci neku rijec...
taubisici su bas zbog toga izvanredni...u svakom se crticu obradjuje neki pojam...lijeca-desna, gore-dole, boje, mokro suho...i djeca uz smijesno i zanimljivo ponavljanje, uz simpaticne likove usvajaju nove pojmove...
a to sto su oni razliciti, neka jesu...prije 50 godina su djeca gledala crnca ko da je vanzemaljac, danas se jedva ikoje djete tome zacudi...stvarno bi trebalu uciti djecu da na svijetu postoje ljudi koji su dobri ili manje dobri...a ne crni i bijeli, hrvati i srbi, homoseksualci i "normalni", vjernici i nevjernici...
najgore od svega je sto niko ne blati ninje i pucacine, od kojih djeca ne mogu spavati, imaju strahove i nocne more...nego tabusice sa kojima ni jedno djete nema problema, nesto nauci, a polemike oko njih vode roditelji i ljudi puni predrasuda...
Stvarno je bila tako nekakva vest, pre vise godina. Ajde, mozda i nije tacna... Ali Teletabisi zavrsavaju emisiju pozdravom pa-pa i uskakanjem u rupu, zar ne?mama courage prvotno napisa
al i bugs bunny je uskakao u rupu, pa i ona benigna krtica malena... ?
Ne, oni izviruju iz rupemama courage prvotno napisa
![]()
Realna-potpisujem te u potpunosti.
Mislim da su tabisi prvenstveno edukativni,a najmanje štetni .Ne znam čemu tolika drama oko TW torbice :? .
Nitko recimo nije primjetio da se oni ne tuku,ne ubijaju i sl. kao u drugim crtićima !
I onda na kraju ljudi još linčuju Tabise,ma dajte ,mislim da postoje puno ,puno lošiji crtići od njih !!
A i moj sin ih obožava i uopće ne mislim da će zbog te torbice biti gay.....
Meni je skupo dati za Tabisa u TL dućanu 200kn (svira muzika i na stomaku mu ekran)
I onda kad prođeno kraj TL uđem unutra stisnem ga i on svira, Zara gleda i sva se oduševi...Stvarno nisam je vidila ni na jednu igračku da tako reagiraI tako poslušamo muzikicu, a svijetli mu i onaj rog gori
, i idemo ća iz dućana
![]()
![]()
nasa Lala vec 7 godina cuva pocasno mjestoRiana prvotno napisa
..
Mi ih jednostavo volimo ( ja baš i ne ali sam im zahvalna jer uz njih stignem i nešto napraviti ) Moja cura koliko ih puta gledala uvijek im se oduševi smije im se, ima konverzaciju s njima , sve ! A što se tiče igračke iz TL ( uz moju silnu kupovinu igračaka i traženja idalen igračke ) ona se jučer prvi put oduševila baš tom spomenutom Tabisu iz TL. Tako da mislim da će skoro ući u naše zivote i čini mi se zauzeti počasno mjesto !
Pinkflower prvotno napisa
mi smo uz taubice imali i kazetu A je to!!!!
to je bilo nonstop na rasporedu, vec ju je tako znala napamet, da je prije neg su ona dva napravila "*ranje"...stikala je sakice, zmirila i vikala auauau....ili spustala onaj piskutavi iiiiiii....
Prije tjedan dana počeli smo gledati Tabise i D. je oduševljena sa njihovim skakutanjem i grlenjem... Mislim da su ok. Nisu za nas odrasle pa ih mi ni ne shvaćamo, nego su baš za klince. Vidim da moja curka sad radije maše papa i da plješće jer vidi to kod njihj. Ne vidim ništa loše kod tog crtića, a to što tinkywinky ima crvenu torbicu - pa ljepše izgleda crvena nego da je roza ili crna, jelda? Žalosno je da netko ima vremena za analizu što bi moglo biti loše ili oko čega bismo mogli napraviti skandal,hmmmm. Tim ljudima bi bilo pametnije da si nađu pametan posao.
moj uziva u ta cetri smijesna lika i pustam ga. ne tangiraju me gluposti oko toga dal ko ko od njih homoseksualac ili ne,to je glupo,pa klinci do cca 5 god se igraju i auticima i bebama...dok on uziva i nije agresivan crtic neka gleda
Kako vaši klinci reagiraju na plišane teletabise, spremamo se u kupovinu pa da znamo donijeti ispravnu odluku ! :D
moj toni ih grli ,,ljubi,mazi i sve.ima onog s televizorom na buskici pa to pali i gleda,i ima dva koja samo stisnes na trbug pa pricaju i njima se cereka kao lud...dakle super...nemam losa iskustva
Tea ima Po koja na trbuhu ima sličicu koja se preljeva pa su to onda dvije sličice, ovisi kak okreneš. Voli ju i to je jedina igračka koju nosi nekud sa sobom.Pinkflower prvotno napisa
Nama nam druge idemo po teletabisa !!!
Tocno to! Klinci si znaju najbolje sami odabrati kaj im pase.Pinkflower prvotno napisa
Mi smo dobili Laa-Luu za Bozic i ok nam je.
Tabise gledamo ponekad..doduse sve manje i manje jerbo se moja Buba panicno boji onog usisivaca. Tako da me on zabrinjava vise nego vesela cetvorka.![]()