Anita-AZ sve si tako predivno rekla.
![]()
Anita-AZ sve si tako predivno rekla.
![]()
kad vas ovako citam, a puno je lijepoga bilo receno,AdioMare prvotno napisa
nekako mi se cini da je bit, dati svakom djetetu upravo ono sto treba, a da se sva djeca pri tom osjecaju "jednako voljena" i nemaju nikakve negativne osjecaje, ni dvojbe, ni sumnje u odnosu na to.
E s tim se stvarno slažemnekako mi se cini da je bit, dati svakom djetetu upravo ono sto treba, a da se sva djeca pri tom osjecaju "jednako voljena" i nemaju nikakve negativne osjecaje, ni dvojbe, ni sumnje u odnosu na to
Ono što ja zaključujem je da čovjek treba razviti način kako dobiti povratnu informaciju od djeteta. Tako da znaš dati upravo ono što je potrebno, kako je već rečeno.
Inače, i ja mirne duše obojici kažem da ih volim najviše na svijetu (na što A. odmah doda brata i tatu na listu). Samo sam se malo htjela s AdioMare boriti za pravo na nesavršenost majčinske ljubavi.
Cure,![]()
A ja ću dodati da sam sada, kada sam svoje osjećaje i misli uspjela pretočiti u riječi, uvjerena da je nemoguće jednako voljeti dva različita bića.
Moguće je (i najvažnije) oba voljeti svom snagom srca svog.
predivan zaključak![]()
S ovim se slažem.
Kad sam rekla jednako, mislila sam zapravo na ovo
AdioMare prvotno napisa
![]()
sa ovom nesavrsenoscu si mi bas izmamila smjesak na lice.vertex prvotno napisa
![]()
meni se cini da je svaka ljubav koja zasluzuje to ime, na neki ili vise nacina nesavrsena.
inace u casopisu geo - njemacko izdanje, 5 mjesec, preporucujem jako interesantan clanak: mit majcinska ljubav; sto je majcinska ljubav.
AdioMare, a ti si, kao, nespretna u pisanoj riječi? Evo ti i od mene, a ja ti teško ove sličice prevaljujem preko tipkovnice.
Zaključak ti je jagoda na šlag na tortu ovog topikaAdioMare prvotno napisa
![]()
![]()
iskreno, toliko sam obozavala svoje prvo dijete - curicu - da nisan mogla ni zamisliti da bi jos nekoga toliko mogla voljeti pogotovo kad sam saznala da je drugi decko... Kada se taj deckic rodio bio je u ikubatoru 13 dana, 13 dana sam ga gledala samo preko stakla...![]()
ali kad sam ga prvi put primila...sto reci...bila je to ljubav na prvi pogled...
volim ih oboje najvise na svijetu, do svemira, rekla bi moja curica...