Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dijčji doplatak

GRGA

Početno Dijčji doplatak

Zanima me sljedeče: kada sam radila u prijašnjoj firmi prije 20 dana rekli su mi da nemam pravo na diječji doplatak jer sam ja zaposlena a suprug mi je privatnik pa smo imali velika primanja ( ja sad naravno više neradim dali su mi otkaz kada sam se vratila s porodiljnjeg ). Pa me zanima dali sada imam kakvo pravo na to i gdije bi se točno trebala raspitati. Molim pomoć ako se je netko našao u takvoj situaciji.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Za prosjek dječjeg doplatka se uzimaju primanja u prošloj godini, ako su mjesečna primanja prelazila normu od ja mislim 1663 kn po glavi u kuci onda nemas pravo ni ove godine

GRGA

Početno Diječji doplatak

A zašto moja sestra ima pravo od prvoga dana ,a suprug joj je isto privatnik i ona radi i ima plaću oko 3000 kn? Zašto ja sada nebi imala i nemam pravo od kada sam rodila, ( mislim ja sam sada u velikoj krizi nemam kuću, ni posao a ni novaca i sad tu malu pomoć ja nemogu dobiti.) Život mi je katastrofa od kada me je svekrva izbacila na ulicu sa 6-mjesečnim dijetetom i svaka kuna mi je dobro došla.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Žao mi je što ti se to događa.. Ja isto primam dječji samo na mlađe djete a ne i na starije, jer mlađe ima fizičkih problema..te primam uvečan dječji doplatak..
    Zakon je takav ja ga osobno ne mogu promjeniti.. samo mogu pozelit ti sve najbolje...

GRGA

Početno

Ništa HVALA na pomoći i sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •