-
uf, sve sam mislila otvorit temu jer nisam nasla nit ovu nit slicne, pa ipak nisam jer mi je muka samo kad se sjetim kako sam cula kako mama udara kajsem sina. nasi susjedi, stigli kao podstanari proslo ljeto u kucu koja je dvojna sa nasom, oni u prizemlju mi na prvom katu. mali je vrsnjak mom starijem (6 god). primjetili smo odavno da roditelji imaju neki svoj rezim prema malom. culi nekad i deranje na malog, njegovo urlikanje, kako se protivi njihovom udaranjem. preko zime su zatvoreni prozori pa je to bilo minimalno. a nedavno, ja sam ostala u soku. stojim u sobi (srecom moja djeca nisu bila doma) i cujem kako mlati kajs, kako se mama dere na malog, kako on vice "nemoj me udarati, nemoj me cupati". u tri popodne. danima bi se najezila kad bi se sjetila. isti dan po noci ja dosla sa posla, ca. 23 MM budan, kad tamo opet vika, urlanje sve u 16. mi poludili, MM izaso i vice da umuknu, rekoh nemoj se i ti jos derat zovni ih. prijeti MM policijom, a oni tamo nista pametno za rec. od tad je muk. 10 dana nikog nismo vidjeli, ni malog nisu pustali vanka, inace se igra s nasim na ulici. meni je dosta, pa necu slusat svaki dan tako nesto a jos da mi djeca cuju, uzas. ali hajde budi pametan sto radit?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma