Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sita?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Sita?

Ima dva mjeseca i 25 dana. Svakih cca sat vremena želi sisati, i ja joj naravno dam. Tijekom noći se počne buniti, ja joj dam da jede, a ona mrvicu povuče i odmah odustane, ljutito vrti glavom. Nemam pojma što je, par minuta nakon svakog debakla sa dojenjem bude dobre volje i smije se. Sad, je li njoj samo odjednom tako malo dosta, pa je brzo sita, il se samo želi maziti? Kada smo u šetnji je na miru i više od tri sata. Nije strašno ali se malo brinem
    P.S.Dakle, pisah na jednom topicu o čaju. Pa da ne bude da imam problem radi čaja, zadnjih dana čaja ni vidjele nismo.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možda je skok u razvoju koji se djeci obično događa i oko 3. mjeseca života pa ona sada nabildava proizvodnju.
    možda je muči prejaki let down pa se bori s prevelikom količinom mlijeka koje odjednom navre.
    a možda se bebica samo hoće malo pomaziti .

ajmo redom:

-koliko ima popišanih i pokakanih pelena tijekom 24 sata?
    -kako dugo se ovako ponaša tj. kada se počela tako ponašati?
    -kakve su ti grudi? osjećaš li kad mlijeko krene?

pokušaj odgovoriti na ova pitanja pa ćemo vidjeti dalje

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kakanje nas malo muči, tu i tamo bude dva dana za redom. Ove druge ne brojim, isto mi se čine solidnima.
    Let down nije, ne osjećam da curi na drugoj kao inače! Prije jedno tri dana i to uglavnom u večernjim satima me muči, sada popodne smo relativno ok.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

super sto si prestala davati caj :D jer bebi ne treba caj. do 6. mj. treba joj jedino i iskljucivo tvoje mlijeko.

no da iskljucimo mogucnost konfuzije bradavice, please, mozes li jos odgovoriti na ova pitanja:
    koliko dugo si joj davala caj?
    da li si ga davala na zlicicu ili flasicu?
    koristi li dudu varalicu?

ne razumijem ovo prije 3 dana? prije tri dana su poceli "problemi"?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije konfuzija, danas je sve ok! Prije par dana je počela zafrkavati, uglavnom noću. Čaj na bočicu, dudica za spavanje. Danas popodne je jela kao velika :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •