marija ima skoro 6 mj., iskljucivo je dojena, pripremamo se za dohranu. Samo se bojim da ce ubrzo izbaciti cicu iz prehrane. Jer situacija je sad ovakva, a meni nekak problematicna...

-hoce jesti samo kad je pospana i onda tak na cici zaspi. Hoce dojiti samo lezecki, tak se naviknula i sad to ne mogu nikako promijeniti. To sto hoce dojiti samo kad je pospana predstavlja mi problem jer ne znam i ne razumijem kak nije gladna prije ili poslije, ne trazi cicu i ak ju stavim na cicu a da nije pospana nece ju ni primirisati. U tom jednom podoju ne isprazni puno cicu, prije zaspi, pokusala sam kompresijama i nema puno uspjeha. Tak da se dojenje jedne cice produzi i na 6 sati, tj.ima dva obroka+2spavanja.
-evo jucer je imala prek dana 4 podoja i to po 2 na svakoj cici. Po noci nije htjela jesti, povukla bi malo i gotovo tak da je mlijeko sa LD-om islo po pidzami. Jutros se probudim a obe cice pred eksplozijom. Do sad je jela dva puta i otprilike je sljedeci put druga cica na redu. Ali vec sad je tvrda.

Pitanja:
-da li da se malo izdojim kad mi je cica vec tak tvrda?
-da li su ta 4 obroka sad njoj dovoljna?
-ne znam da li ona tak zaspi sita ili ne?
-ona ce odrastati i nece vise spavati 3 puta kroz dan. Kak cu ju onda dojiti ak sad papa samo kad joj se spava? Strah me da kad uz smanjenje dnevnog sna jos dodje dohrana da ne izbaci cicu sa menija.

Inace, jucer bili kod ped. Ima 7160g, u mjesec i pol je dobila 600g.

je ovo sad sve smotano napisano, ali jel mi moze netko pomoci kakvim savjetom.