Citiraj lanaaa prvotno napisa
wewa, drago mi je sto si se javila. Ja sam radila kod dr Mehmedbasica na Grbavici. Je li znas da su tamo losi, jer ja sam polagala puno nade. Ali vise su me razocarali oni kao kolektiv a ne sam rezultat. Dr. nije uopste razgovarao sa mnom poslije transvera, ja sam bila isprepadana. Svi su mi davala svakakve informacije, uzasno. Ali valja dalje. Molim te napisi mi ako sta znas za njih je rto mi je utjeha i nada da ce u Mariboru uspjeti

hvala ti
pretpostavljala sam da je tako bilo...
ne cudi me, a za vise informacija pitaj sarjevo, ona ima licno iskustvo, ja hvala Bogu nisam imala bliski susret... a cula sam samo i iskljucivo lose, iako sam upoznala jako puno njegovih bivsih pacijenata...

ja ti preporucujem dugotrajno iscitavanje Rode, pitaj sta god te zanima, cure su ovdje pokretne enciklopedije, a mogu ti preporuciti i dobrog privatnog ginekologa koji ima iskustva s pripremom za IVF, ja sam mu pacijentica vec gotovo 5 godina.

Drzim ti fige da uspijes u Mariboru, a ako ste u mogucnosti, razmislite i o Zagrebu posto se na Maribor jako dugo ceka, bar po godinu.

Puno srece!