Dakle zanima me od cega su,pamuka? Koliko kostaju?
I opcenito kako ste zadovoljne s njima?
Inace pravi sam pocetnik i tek se polako informiram,no vrlo sam blizu definitivne odluke![]()
Hvala na svakom postu![]()
Dakle zanima me od cega su,pamuka? Koliko kostaju?
I opcenito kako ste zadovoljne s njima?
Inace pravi sam pocetnik i tek se polako informiram,no vrlo sam blizu definitivne odluke![]()
Hvala na svakom postu![]()
Nitko nista?![]()
Ja imam od bambusa (bamboozles) i jako sam zadovoljna s njima.
Imam sa drukerima i na čičak, bolje su mi na čičak.
Kad sam ih probala pod rukama odmah sam se zaljubila u njih, tako su nježne i pahuljaste.
Doduše s vremenom se malo skrute (nemam sušilicu) ali funkcionalnost im ostaje ista.
Super kroj za bucmaste nogice.![]()
Ovo bih mogla skroz potpisati, osim kaj imam samo na čičak, super su, imaju odličan prišiveni uložak, ma mrak.Ena prvotno napisa
I da, ja ih ne sušim stalno u sušilici nego tu i tamo - da se malo opahulje ponovoMa odlične pelene
![]()
Imam od bambusa, koristim ih kao nocne, to su mi jedine pelene koje su izdrzale cijelu noc!
Imam jednu od bambusa na čičak. Sve mi je odlično - dobro upijaju, ne stvrdnu se kao pamučne kad se suše na zraku, dobro su krojene osim čička koji je našiven na "krilima" koja imaju predebele šavove, pa se nekako kutovi tog čička izvrnu, a debeli su. Ne znam jesam li dobro opisala da se može shvatiti. To je moje iskustvo. To ne smeta djetetu, samo je pelena na tom prednjem gornjem dijelu kopčanja deblja. Po svemu ostalom jako dobra pelena.
Jel ok cijena za njih ca. 70 kn?
Koliko su vase kostale? I to sam nasla samo velicinu 2(8-15 kg).
Jel da kupim?
I jos pitanjce- Kaj mislite o kupovini rabljenih pelenica? Jel to nije bas preporucljivo posto su vec dosta nosene i prane?
Mislila sam da mozda kupim tako od svake po jednu,samo rabljenu,pa onda koje mi se svide da kupim jos koju novu.
.Mislila sam da mozda kupim tako od svake po jednu,samo rabljenu,pa onda koje mi se svide da kupim jos koju novu
to ti je najpametnije
bebe su različite, mame su različite, ono što je nekom fanatstično, drugom je stravično...
i ja sam tako, kupila po jednu raznorazne marke i modele, a onda se opskrbila onima koje su mi najbolje odgovarale
A jel da kupim po jednu novu ili je ok i ako kupim po jednu,ali rabljenu?
Jel se ipak moze steci realan dojam koje su dobre?
ok je i rabljenu. jer bi dobra pelena trebala izdrzati i 3-4 djece, tako da nije problem sto je rabljena
Nasla sam 8 razlicitih pelena,vecinom one koje hvali vecina vas iskusnih koliko sam citala po forumu.
Izgledaju jako dobro na slikama.
Dakle,8 komada-80€ Jel to ok cijena? Nisam bas nigdje nasla koliko ste vi placale svoje pelene.
a kako i gdje ces kupiti tots bots, ako smijem pitati? ja sam ih bila narucila direkt u Engleskoj, pa sam na kraju otkazala narudzbu, jer je predugo trajalo. sad cekam da stignu u pahuljicu (gdje kostaju 115kn komad, ove od bambusa) ali i oni isto tako cekaju i nema ih, pa nema... a bas si puno obecavam od njih![]()
Dakle,odluka je pala - pelenice putuju 8)
Sad cu se najprije svezat za stolac daleko od kompjutera da ne dodem u napast narucit jos koju.
Stosta mi se svidjelo..moram se skulirat jos bar par mjeseci![]()
Ipak nisam kupila bamboozlesice,jer su imali samo velicinu 2 (8-15 kg) i narucuje se po 10 komada.
To je neka austrijska firma koja prodaje platnene. Ako hoces,posaljem ti adresu.
Bit će rabljenih bamboozlica uskoro na burzi, ako koga zanima![]()
I moja tirkizna je na burzi, doduše veličina 2, ali ako koga zanima...ninaXY prvotno napisa
![]()
Da,ali koliko sam vidjela tvoja kosta 80 kn,a ja sam nasla po 70 kn.
Velicina br.2 Nove.
Znam da ih ni ti ne mozes dati badava,ali znas kako je...svatko gleda gdje mu je jeftinije.
Inace ja jeeedva cekam da pelenice stignu :D i da odmah isprobam koju na mojoj velikoj curici,ona je ionako mrsavica,11 kg.
Platila sam je 115kn i min mogu tražit za nju 70kn.
I upravo snižavam cijenu 8)
thanks Nina, moze link! Iako i nama ne bi odgovarala velicina br. 2, al mogu vidjeti sto jos nude... joj, nadam se da ce uskoro stici u pahuljicu...
Ja fakat ne kužim kako nova bamboozle TB može negdje koštati 70 kn. Teddy Bearz - jel ti znaš (ipak si ti leksikon)
Pa velim ti ja-na akciji su.
Inace kostaju 13,90 € (nisam sad bas 100 posto sigurna u cent)
Ako moze, daj meni posalji tu adresu pliz, plizNina prvotno napisa
Aha, kužim - i treba se kupiti min. 10 kom?Nina prvotno napisa
To je fakat povoljno.
Da,min. 10 komada.
Ja bih ih kupila da znam da ce mi bit dobre,no kako je to velicina 2,a nemam iskustva,a jos niti bebeipak necu kupovat,da se ne zeznem.
sve super...ali ne šalju u Hrvatskumikonja prvotno napisa