Please, triba mi za večeru...
mogu li ciklu začiniti ko salatu (naribati, sol, ulje kvasina?)
Bi li mogla utjecati na mliko, jer sam čula da ima jako puno željeza?
Please, triba mi za večeru...
mogu li ciklu začiniti ko salatu (naribati, sol, ulje kvasina?)
Bi li mogla utjecati na mliko, jer sam čula da ima jako puno željeza?
Ja ciklu stalno radim na salatu, kuhanu posolim i dodam ocat i ulje. A za mlijeko ne znam, znam da ima puno zeljeza, valjda se to prenosi u mlijeko.
a moram li je kuhati ili može ići sirova?
meni se ne sviđa sirova, nekako je oštra, grebe. ali znam da se može jesti sirova i da ju ljudi jedu tako.
isto tako, ima mi neki "zemljani" okus.Originally Posted by puhovi obožavaju smokve
ja sam se u trudnoci ubijala od sirove cikle. taj zemljani okus mi je bio nesto najfinije. naribala bi ciklu i mrkvu, zacinila sa malo soli, ulja i limunovog soka![]()
... i još u to umiješati jogurt... ajmeeee, savršenstvoOriginally Posted by Lu
!
Sirova mi je još i bolja nego kuhana. Kao i salata od sirove mrkve.Originally Posted by jadranka605
Ovako i ja, samo ne stavljam sol nekako mi ne pase uz ciklu, a maslinovo bi nekad stavila, nekad ne.Originally Posted by Lu
Kuhat mi se neda ciklu..to traje sto godina..
Mislim da to nikad nisam ni probala..Originally Posted by tinkie winkie
Nisi? Mislila sam na onu u tegli (ukiseljena, kao kis. ktastavci, paprika i sl)
A na teglicu mislis..Originally Posted by tinkie winkie
Ja si vec kontam kakva je to cikla u konzervi![]()
Tu iz staklenke sam probala..ok mi je ponekad pojesti ali ipak to ne kupujem.
kad sam bila trudna sa L pojela san cilu teglu toga...![]()