Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: puno jede?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno puno jede?

sad sam čitala topic "malo jede" pa pišem svoj kontra...

zanima me vaše mišljenje, budući da me u zadnje vrijeme nekako svi "napadaju" da previše jede, a ja joj jednostavno ne mogu dati manje...mislim, mogu, naravno, ali onda plače li ga plače...

Ovakav nam je raspored:

ujutro cika, pa u 10 voće, u 13 h ručak, oko 16-17 jogurt, i navečer cika...i cika je inače kad poželi, noću ( ), između obroka, kad hoće- dobije...

e sad, znam da ne zvuči puno, ali "problem" su količine..danas je za ručak pojela: dva krilca od koke, 1 tikvicu, 3 mrkvice i pola šake biži, sve kuhano zajedno u juhi...i ona to sve smaže bez problema a smiksano to ispadne prepun duboki tanjur...

ima inače 8900kg i 71cm...

i veeeeliki trbuščić, nijedne hlače ne možemo zakopčati...

iskreno, mene to niti malo ne zabrinjava, ja sam sretna što ona tako lijepo papa, ali kažem, baš su me nekako pretjerano počeli napadati (moja sestra, svekrva, mama, sestra od pedijatrice...)

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

eto i mene u klub

mene više od toga zabrinjava šta maja pojede 200 ml raznog voća ujutro. ne smijem ni zbrojit koliko je to po kilu njene težine pa matematiku primjenit na sebe :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i Petri je voće milo (m njoj je sve milo osim ribe, s njom se posvađala..) - pojede ujutro bananu, jabuku (i to lijepu, veliku), i šakicu trešanja- i to nema stajanja dok ne "poliže" tanjur...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: puno jede?

Citiraj anik prvotno napisa
    ujutro cika, pa u 10 voće, u 13 h ručak, oko 16-17 jogurt, i navečer cika...i cika je inače kad poželi, noću ( ), između obroka, kad hoće- dobije...

ima inače 8900kg i 71cm...
    kad zbtojim ovu tvoju količinu moja to ne pojede ni sad sa 2,9 god.
    ali tvoj sa 10 miseci i nije baš teškokilaš. sasvim prosječnu težinu ima.
    moja sad ima 14 i po kila i na tim kilima stoji već godinu dana. ni naprid ni nazad.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni se uopce ne cini da ti jede puno, usporedjujuci s mojim.
    Po noci cica x puta, za budjenje cica, oko 11 voce, za spavanje oko 1 cica, oko 4 rucak, mix povrca i event. meso ili riba (nema toga sto nece pojesti) cca 200ml, mi imamo i veceru oko 8, zitarice s vocem/povrcem ili neka mlijecna kasica i onda opet cica za spavanje.
    A. ima 78cm i 10 600.

I sad kad sam ovo sve ovako napisala i meni izgleda puno :/
    Ali on ima samo obrascice, sve ostalo je taman.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje dijete mlađe je od tvoga 10 dana i ima skoro 9 i pol kg.Nikad nisam ni pomislila da ima previše.Uživaj i ne slušaj gluposti!!Jelovnik vam je vrlo sličan našem,samo što mi imamo još jedan obrok popodne

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma znam da su gluposti, ali ipak mi uspiju ubaciti "bubu" u glavu...neka nje, sasvim sam sigurna da će imati i fazu kada neće htjeti jesti, pa ću žaliti za ovim vremenima...

mislim da je puno važnije što dijete jede, nego koliko...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •