aaaaaaaa eeeeeeeeeeetoooooooooo i mene
yasmin, i ja si priželjkujem takvu drugu trudnoću, sve laganini, bez stalnih ispitivanja: što me sad to steže? zašto se sad on toliko razritao? zašto se danas nije razritao? smijem li (hoću, mogu) to, to ili to? zašto ne mogu prestati jesti?????
ali vrlo vjerojatno ću i drugu trudnoću skoro cijelu odraditi kao i prvu jer mi Jacina "motivacija" baš i nije neka, iako sad čekam izbore jer kaže (kao i pred svake izbore) da će podići naknade za prvih 6 mj. na puni iznos plaće (yeah, right) - živi bili pa vidjeli.
traktorka, znaš da to što ne pišemo ne znači da ne mislimo tebe, ja npr. čitav vikend intenzivno mislim na tebe jer smo bili u zagorju na viksi i saznali smo da onaj vikend kad dolaziš na cres moramo nazočiti 90. rođendanu MMove bake, iliti Patrikove prabake i to eto ga baš zato jer joj je Patrik jedini praunuk i stalno priča da je još jedino on drži na životu. Tako da taj vikend kao sasvim sigurno nećemo ići dole, ali to ti se kod nas obično nikada ništa ne zna sve do zadnjeg dana.
Ovaj sam vikend isto doživjela da kad sam patrika pitala jel se pokakao, nije mi rekao NE!!!!!!! kao obično, nego je pokazao na guzu i rekao: kaka. onda sam ga (bez obzira što se već osjetilo da je gotov) pitala jel ide na WC kakakti, onda je pokazao na WC školjku i rekao: tu kaka, tu piša. onda sam mu stavila njegovu daskicu (skinula puuuunu pelenu) i posjela ga i onda je on tako opet sjedio minutu, nije napravio ništa i tražio dolje.
e sad OPET na temelju toga imam jake zaključke (kao i uvijek): dakle, moje dijete zna kad se pokakalo i zna gdje treba kakati, još samo ima mali problem, a to je da to dvoje mora preokrenuti - da najprije zna gdje treba kakati, a tek onda se i pokaka.
koliko će nam te moje "spoznaje" zaista i pomoći kad konačno dođe vrijeme za skidaaje pelena, ne znam, ali stalno se tješim da imamo još dva mjeseca prije nego sam si zacrtala spomenutu akciju, pa možda do tada spozna nešto od navedenog i on sam.