Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 145 od 145

Tema: ZPB 2005. (17. dio)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Žene

nije me bilo neko vrijeme, postala sam vrijednija na poslu , a i iščitavala sam neke forume o prirodnoj kozmetici jer mi je ten bljak pa se trudim na sve načine.

Inače, vrlo važno smo krenuli u četvrtak na odvikavanje od pelena-na Šolti. Šta da vam kažem, fijasko, debakl... nula bodova.
    Mali očito nije spreman, Htio je piškiti u zahod, svakih 10-min bih ga pitala ona kaže da mu se ne piški, al kad ga odvedem na wc-popiški se. S kakanjem AJME, neće sjesti na wc-boji se da ne bi upao, nije htio kakiti niti u tutu iako mu se definitivno kakalo, ni u pelenu...pokakao se u gaćice kad se zaigrao i zaboravio.
    I onda se, drugi dan odvikavanja razbolio, dobio temp 40 pa smo se vratili u Split i dobio je od dežurne doc prvi antibiotik-ceporex .
    Iako je imao visoku temp preko 39,5 tri dana, mislim da mu antib nije trebao, al nisam imala dovoljno hrabrosti ne dati mu ga! Sada je OK, nema temp već 2. dan, al i dalje pijemo antib.

Pozdrav i poljubac svima, posebno traktorki (žao mi je što se nismo vidjele, al bit će prilike)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prvo Jeluški ,i baš mi je drago da je Petra dobra beba ( uh,kad se samo sjetim mog Pavarotija ),a i da Jelena nije više ljubomorna !!

Stijena i Maruška-baš ste me nasmijale....ja sam sad popila Rokov Lupocet protiv temperature pa će valjda biti bolje,a to traje od nedjelje,ali je danas očito kulminacija. Kod mene je uvijek grlo u pitanju ljeti,a dok preko zime nikad nisam bolesna :?
    Sva sam skomirana,a kod nas je upravo bio prolom oblaka,samo mi još to treba,kao da nisam dovoljno zbedirana

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana ,već sam se zabrinula za vas,baš nam fališ !! I ja se nadam da će uskoro opet biti prilike da se napokon družimo :D
    Što se pelena tiče ja uopće ne znam ni kada,ni kako bih počela s odvikavanjem,užasno sam lijena a nisam ni sigurna da je i Roko spreman,iako on kaže nekad da bi piškio na wc,ali kakanje 0 bodova, samo u pelenu. I on se boji da ne upadne u wc školjku .
    Žao mi je što se Jure bio razbolio,očito je opet neka navala virusa u zraku (nije ni čudo kakvo je vrijeme) ,a i to ga je sigurno omelo u odvikavanju...daj mu još malo vremena,kod vas i onako ljeto traje do 11. mjeseca...
    Ajme koliko ja mogu tipkati.........tko bi rekao da sam bolesna

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

wana ozdravilice Juri, a antibiotici su svi dvosjekli mač
    uz visoku temperaturu niti ja nikad ne smognem hrabrosti ne dati, iako naša pedica je po tom pitanju vrlo dobra i uvijek prije antibiotika napravi bar leukocite, ako ne i bris, tako da mi je ipak malo lakše dati
    od 4 popijena samo za jedanput sumnjam da baš možda i nije trebalo, ali kad ti dijete kuri 39,7, plače i klonulo je - nema toga što mu ne bi dala
    traktorka, ajde što glumiš da si kao bolesna, toliko pisati, pa to mogu ipak samo ja kad me boli grlo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    traktorka, ajde što glumiš da si kao bolesna, toliko pisati, pa to mogu ipak samo ja kad me boli grlo

A šta bi tek onda bilo da sam zdrava

Ja također ne volim davati antibiotik,iako smo ga već par puta pili, nažalost . A bar 2 puta mislim da smo mogli i bez toga,ali kad se bojim da mu ne bude još gore....ne znam,nadam se da neće biti novih antibiotika za sve nas !

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma ne brinem se oko toga, bit će kakanja i piškenja baki i didi po kući, vrtu...a oni koji poznaju moju mamu mislim da ona to neće najbolje prihvatiti. Briga me.

Poljubac ozdravljenja svima bolesnima, velikima i malima

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Po Paulitinim i Jeluškinim postovima, očekujem da mi druga beba bude k'o bubica! Jao si ga njima dvjema ne bude li to tako!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Po Paulitinim i Jeluškinim postovima, očekujem da mi druga beba bude k'o bubica! Jao si ga njima dvjema ne bude li to tako!
    Potpisujem !

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka, protiv temperature ti nema bolje droge od aspirina plus c
    ne znam jel si probala, ali ja ga svaki put uzmem kad se osjećam pregaženo (koja reklama)
    u trudnoći sam jednom uzela lupocet (jer nisam smjela aspirin) nakon što sam se tri dana mučila s virozom i isto me spasio (odmah sam pomislila koja sam ja glupača što ga nisam uzela prije ), ali nema mi do šumećeg aspirina, poslije njega sam ko nova

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bila sam kratko bolje,sad opet umirem,mjerim temperaturu pa ću vidjet što ću....a najgore je što mi grlo goriiiiiiii....
    Hvala što misliš na mene,sad odoh leći jer,evo napokon priznajem,nemam snage ni sjediti...!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

wana...i ja se pribojavam sličnog scenarija
    ivan se do sada samo u vrtiću popiškio u tutu, prvih par dana je negodovao što mora sjediti na tuti, a onda se priviknuo, e večeras i ja unosim tutu u kuću pa ću ga tu i tamo i ja stavljati, a kad dođe na more skidamo se pa kako bude...

traktorka

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sinoć nam bili meštri pogledati banj. To je i službeno označilo početak akcije 'renoviranje'. Već mi je muka... Naime, ja pojma nemam što bi htjela - kad dođem u neki salon keramike i sanitarija, sve mi je lipo ali ništa dovoljno lipo. Brrrr..

Nadam se da su svi bolesnici u međuvremenu ozdravili ili barem prizdravili.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam se jučer (kad sam vidjela patrika da se sprema nešto napraviti u kadu) raspričala kako "veliki dečki to rade na wc-u, kako tata to isto radi u wc (a ne u kadu - najbolje sve svalit na tatu) jer je tata veliki dečko......bla,bla,bla.....bla, bla, bla" - dijete me gledalo ko iz tuđe glave i na kraju moje pričanije koja je trajala, trajala i trajala, sam sjeo na svoju daskicu na wc i sjedio i sjedio i nije htio dole i smijali smo se (i čak sam uspjela vidjeti da doljnje petice ima obje - a ja nemam pojma , možda čak ima i gornje, ali to nisam uspjela vidjeti ipak se nismo toliko smijali ) i opet nije ništa napravio, ali mi to tako puževim korakom svaki dan nešto, tako su to sve pozitivni pomaci koji će u konačnici odigrati neku ulogu.
    s patrikom sve uvijek ide polako i postepeno, ništa na brzinu i ništa na silu, sve s puno strpljenja, pričanja i komunikacije, ali onda uvijek sve usvoji bez nekih većih problema.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sinoć nam bili meštri pogledati banj.
    .
    A šta to znači....?...jel znači da trebate renovirati kupatilo ?? ....i mi isto,a ne da nam se prije mora....mrzim renoviranja,osim kad je već napravljeno,naravno !!

Ja malo bolje,cijelu noć temperatura,sad nemam ,a vidjet ćemo kasnije....Roko za sada ok....kuc-pljuc x 100 !!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Sinoć nam bili meštri pogledati banj.
    .
    A šta to znači....?...jel znači da trebate renovirati kupatilo ?? ....i mi isto,a ne da nam se prije mora....mrzim renoviranja,osim kad je već napravljeno,naravno !!
    ma ne, to ti znači da trebaju renovirati kupaonicu
    i mi ju "renoviramo" otkad smo se uselili (već 4 godine) i ove godine smo kao odlučili da ćemo sigurno to obaviti "na ljeto" - i evo došlo ljeto, a meni muka od svega jer ne znam što bih prije išla gledati jer namjeravamo sve srušiti i napraviti ispočetka.
    tak da uopće još ne znam hoćemo li, ili nećemo. u svakom slučaju patrika bi morali odseliti baki na bar tjedan dana, a ne znam kako bi to zapravo izgledalo (više zbog bake nego zbog patrika )

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Djevojke žene majke....
    Svim bolesnima ozdravilice...
    Mi danas imamo završnu priredbu s jaslicama. E baš me zanima kak će to izgledati... Navodno plešu Bubamarca.
    A ja ću se valjda rasplakati (as usual )
    Mi još imamo pelene ali prijavljujem (za mene i djecu vrlo bolno, a za mog okrutnog muža hladnokrvno) odvikivanje od dude za spavanje. Šmrc ja bi već odavno popustila. Bojim se da nebi imali traume kaj sam im "prerano" oduzela dude.
    Jedemo kaj nam se spuhne. Od onih dobrih jelaca s kojima sam se hvalila sad pak jedu sam jedan dio nekog obroka - ko da su na UN dijeti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, renoviramo kupaonicu (uselili u stan prije tri godine, tek sad skrpali budget za ovo). Sve skupa bi trebalo trajati desetak dana (dva tjedna). Za to vrijeme ćemo se 'iseliti': malo na vikendicu, malo kod mojih, malo kod MMovih - već kako bude zgodno.
    Što me muči: imamo malo kupatilo - a ja bi svašta unutra stavila, imamo 'limitirani' budget - a ja bi svašta kupila, ima puno salona za pogledati - a ja nemam vremena + nemam pojma koje boje, vrste pločica, proizvođača sanitarija izabrati...
    Najradije bi da netko sve to odradi umjesto mene - da se ja samo pojavim na kraju i da mi se sve sviđa!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Završna priredba? Baš super. Ja se raspametim kad Lovre otpjeva dva stiha a kamoli da sudjeluje u priredbi...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

evo i nas....bili smo bolesni (temperatura 39,3), naravno završili na antibiotiku, nije mi se baš bilo šaliti sa tako visokom temperaturom....jutros je u vrtiću, vidim da je poželio da ide, spominje tete već dva dana...i ja sam bila malo bolesna...

eh sada da pokušam pohvatati sve:

dudu- imamo i nedamo je tako lako
    bočicu- samo kod kuće u rijetkim situacijama
    pelene- imam osjećaj da ih neće skinuti do trećeg, kao da mu je lijepo
    krevet- spava s nama iako ima svoj veliki krevet (za to sam ja kriva)
    jelo- sada je počeo pravo zezati, neće da sjedi za stolom, bira šta će jesti, ja na rubu živaca, jučer sam bila pravo ljuta, da me je na kraju pitao smije li sada ići jer ne može više . Ta hrana me ubi, iako znam da pretjeram, jer bih ga kljukala kao tuku , ali on sada vizuelno bira hranu, znači što ne izgleda fino na oko, neće jeste, a kada proba onda u većini slučajeva navali...eto toliko za sada, pusa svima

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Najradije bi da netko sve to odradi umjesto mene - da se ja samo pojavim na kraju i da mi se sve sviđa!
    e da maruška, to bi i ja, al nitko se još za sad nije prijavio, tako da tko zna kada i kako ćemo to uglazbiti, zato i traje već četvrtu godinu.
    mi u jaslicama nemamo nikakvu završnu priredbu, ali s obzirom da nismo imali niti jedan roditeljski, to me uopće nimalo niti ne čudi.
    ajde modesty javi kako izgleda priredba dvogodišnjaka, kako ih uopće pokušaju navesti da čine nešto zajedno i u isto vrijeme (a tako valjda svaka priredba treba izgledati?). pjevanje? to bih isto voljela čuti. mi smo još uvijek samo na deranju ili na mrmljanju

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja jedva čekam priredbe u vrtiću i sad mi se ta jesen 2008 čini kao vječnost daleka, voljela bih da krene ranije.
    Ona nešto stalno pjevuši a pošto se kod mojih doma stalno vrti onaj cmc program zadnji hit joj je "sve je ona meniiiiiiii........

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    dudu- imamo i nedamo je tako lako
    bočicu- samo kod kuće u rijetkim situacijama
    pelene- imam osjećaj da ih neće skinuti do trećeg, kao da mu je lijepo
    krevet- spava s nama iako ima svoj veliki krevet (za to sam ja kriva)
    jelo- sada je počeo pravo zezati, neće da sjedi za stolom, bira šta će jesti, ja na rubu živaca, jučer sam bila pravo ljuta, da me je na kraju pitao smije li sada ići jer ne može više . Ta hrana me ubi, iako znam da pretjeram, jer bih ga kljukala kao tuku , ali on sada vizuelno bira hranu, znači što ne izgleda fino na oko, neće jeste, a kada proba onda u većini slučajeva navali...eto toliko za sada, pusa svima

Oooo Bero, pa mi imamo vrlo sličnu djecu.....
    Bočicu koristi za mlijeko navečer i noću, dude smo se riješili prije evo točno 10 dana prilično bezbolno, spava s nama u krevetu a a ko slučajno zaspe u svom eto je u neko doba opet nama, pelene ne da još, izbirljiva i komplicirana za jelo.....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne znam nikak bu izgledalo hoće li pjevati ili plesati ali bojim se da će rezulat biti isti Hrpa dvogodišnajka koji stoje na bini (ak se ne potuku) ha ha ha

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa da ništa ni ne rade već je i ovo:

Hrpa dvogodišnajka koji stoje na bini
    dovoljno slatko!
    Uživajte!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Ne znam nikak bu izgledalo hoće li pjevati ili plesati ali bojim se da će rezulat biti isti Hrpa dvogodišnajka koji stoje na bini (ak se ne potuku) ha ha ha
    ja bih svoje dijete vrlo rado voljela vidjeti da STOJI na bini
    prije si mogu zamisliti da TRČI po bini ili da nekoga NAGURAVA po bini
    ali slažem se, slatki su do bola
    ja svaki dan kad dovedem patrika u jaslice, stanem na trenutak i promatram ih kako su slatki (pogotovo oni koji se mirno igraju )

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Znam - sve si zamišljam kak ću se rascmizdriti od slatkoće...

Opskrbljeni smo sa video kamerom, dva aparata ( i ponosni ujo ide sa svojim aparatom). Idem i na friz (ak stignem) al si moram birati između placa i frizera (a trebali bi nekaj i jesti).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Idem i na friz (ak stignem) al si moram birati između placa i frizera (a trebali bi nekaj i jesti).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo bili danas na kavi na našoj rivi ,odnosno promenadi uz Dravu,sa Rokovim najboljim prijateljem Franom (koji je stariji 17 dana od R.) i mojom super frendicom. Bili smo u jednom kafiću gdje nije bila gužva tako da se dečki mogu igrati. Pišem ovo jer sam ostala :shock: .
    Naime,konobar je sat vremena animirao našu djecu i to zaista sa srcem,mi sve u nevjerici,tko zna kakve su mu namjere ...pravio im je balone od pjene,avione i brodiće od papira, vrtio ih kao avione po zraku, vezao za tendu loptu za napiriti da je mogu šutati rukama,ma da čovjek ne povjeruje....Kad smo ga pitali kako to da to radi kaže da je radio na prekooceanskom brodu i da mu je to bio posao...a najbolje od svega je da je 84. godište :shock:

I naravno da smo mu ostavile dobru bakšu,jer eto nas sutra opet tamo....jadan konobar s nama !!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Traktorka :shock: Blago vama s takvim konobarom. Doduše kod nas ima jedan kafić koji nas trpi redovito, gdje Dora dobije svoju kavu u maloj šalici, a dečki šlag, i još i štapiće, i k tome ih trpe kad dođu k njima iza šanka... Ali baš da se tak igraju s njima... Ne...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka, takvog konobara sve mi majke možemo samo poželjeti ...godište isto odgovara još da i izvodi striptiz , odmah bi si ga uzela doma

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    još da i izvodi striptiz , odmah bi si ga uzela doma
    a joj Stijena, puno tražiš . Kod nas nema takvih, uglavnom su namrgođeni, tj. profesionalno ljubazni

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma ja se odričem i striptiza i 'godišta' samo da je balona i pjene i aviona....
    Toga kod nas nema....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ček', ček'...
    Mi nju žalimo kako je bolesna i jadna, a ona po promenadi šeta! :shock:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Šalim se, naravno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ček', ček'...
    Baš sam sad htjela napisati da mi je malo bolje,ali svejedno mi je bed...a možda je konobar vidio da mi je loše,pa nam se smilovao....

Pošto nigdje nema takvog konobara,svi lijepo sutra dođite na kavicu u Osijek...

Ja častim 8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ček', ček'...
    Baš sam sad htjela napisati da mi je malo bolje,ali svejedno mi je bed...a možda je konobar vidio da mi je loše,pa nam se smilovao....

Pošto nigdje nema takvog konobara,svi lijepo sutra dođite na kavicu u Osijek...

Ja častim 8)
    Potpisujem Marušku!

Traktorka, nemoj reći 2 puta, nadam se da ste komarce pokokali.
    Pa, pa do sutra.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajmeeee traktorka, ovo ti nije trebalo!!!!!
    vidiš, ne bi ni skužili da nam maruška nije otvorila oči
    sad mi je stvarno žao što sam ti uopće dala onaj "recept" protiv temperature...
    a ona šeće po rivi..... a ja se znojim u uredu......
    sramota
    stvarno, ovo se od tebe nisam nadala

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lako se vama šaliti na moj račun,čak i uz animir konobara,nije baš lako trčati za Rokom na + 30,a ja na +37,5 . Popila sam pola ljekarne i sad se nadam da sam do sutra ko nova .....
    A zašto se ja uopće vama pravdam , da me vidite pobjegle bi glavom bez obzira

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Danas je tražila par puta nonu i to i za veliku i za malu nuždu! Još ne zna zadržvati i traži svako malo, ali bitno je da traži.

Odluka je pala. Idem s njima dvjema na more. Malo ma strah pustiti ju samu bez mene ili MM na par dana, Mislim da bi bila jako tužna. Naučila je na nas, pogozovo otkako ja ne radim, a MM radi kod kuće. Ima nas na raspolaganju 0-24. :D

Maruška i traktorka samo naprijed. Drugo dijete je pisofkejk u odnosu na prvo, po pitanju svega! 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa

Maruška i traktorka samo naprijed. Drugo dijete je pisofkejk u odnosu na prvo, po pitanju svega! 8)
    Ah,iskreno se nadam da ću ja to moći jednog dana izgovoriti !!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Šta kažete za moj novi avatar? Loša je slika. Ne znam smanjiti, a da ne izgubim na kvaliteti! 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

AJMEEEE,ma prekrasne su,ne znam koja je ljepša...
    Petra je genijalna,koje okice i koja kosica....divno...

Uh,odmah mi dođe želja za drugim djetetom (al brzo i prođe,za sada)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Viš kak je Traktorka hrabra sa čašćenjem kad zna (misli) da nemremo sam tak povuć do Osijeka A mi sutra imamo sastanak u Osijeku
    Srečom ja ne idem...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Viš kak je Traktorka hrabra sa čašćenjem kad zna (misli) da nemremo sam tak povuć do Osijeka A mi sutra imamo sastanak u Osijeku
    Srečom ja ne idem...
    Ja to ozbiljno mislim

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo ja se dopisujem sama sa sobom 8)

Ma samo sam htjela prijaviti da sam napokon uspijela prebrojati Rokove zube i imamo sve petice,vjerojatno već dugo,samo nije dao pregledati :D :D

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •