svi navalili na gorenje - moram i ja

prije devet godina kupili smo kombinirani (gore hladnjak, dolje ledenica s 3 ladice)

odvojeni kompresori. to mu dodje kao super rjesenje

mjesec dana nakon inicijalnog instaliranja upalimo mi ledenicu (do tad koristili veliki ladicar, pa dok smo ga ispraznili...). prvi dan - nista. drugi dan - nista. zovem servis, dodje serviser - prazan kompresor :shock: napune ga plinom i usput napomene da su kompresori razlicitih proizvodjaca i da se cesto dogodi da jedan od njih bude skroz prazan...

to je bio pocetak.

u godinu dana serviser je dolazio bar 7-8 puta. te pusta plin pa ga napuni, te mijenja termostat, pa lampicu, pa opet plin... bila sam toliko luda da sam trazila da mi ga zamijene novim, ali - ne moze - svi kvarovi su dovoljno "blagi" da se daju ispraviti a mijenjaju samo - nepopravljive... sto sam ja bar jednom mjesecno bila bez frizidera - spasavala hranu iz ledenice - nije nikom bitno

guma na vratima - zuta, kruta, popucala i na hladnjaku i na ledenici. na polici za boce, onoj na vratima, pukla plastika i ispala ona metalna ogradica pa se sad boce - ako ih tamo stavim i ako netko brzo otvori/zatvori vrata - izvrcu i padaju... punili ga plinom u proteklih 9 godina - ne znam ni broj, jednom smo ga na mjesec dana ostavili kod frenda koji se bavi klimama, pa su trazili gdje pusta - nisu uspjeli naci... na vratima mu se s vanjske strane na par mjesta ogulila boja i uhvatila hrdja... staklena polica, ona iznad ladica za povrce - pukla po sredini...

nemam zeludca za dalje

trenutno je u fazi da mu ne radi ledenica (slabo hladi), pa imam neku staru prastaru kojoj se tesko zatvaraju vrata pa na njih moram svaki put navalit neku kasetu s bocama ili slican teret, a i nije mi u kuhinji nego moram van iz kuce u "garazu" po meso i ostale smrzotine

ergo - kad se spomene gorenje - meni se povraca...

nikad vise, sto bi rekao gavran