Citiraj sorciere prvotno napisa
naš dragi davor mi je danas rekao da probam skroz isključiti frižider - za slučaj da se nakupio led oko termostata... pa je par sati bio u mraku - i sad sam ga uključila.

jedan znanac koji inače popravlja frižidere je rekao da će navratiti , pa možda budem pametnija .

zvala sam danas drugi servis, a oni su mi rekli 1300 kuna :? ... osim ako je termostat - onda je 500... (zlatni termostat! )

zvala sam i ovu firmu koja ima gorenje na akciji, i rekli su mi da je rok isporuke 2 dana.
Identično iskustvo sa Electrolux - no frost (a leda ko u priči svako malo na izmjenjivaču...), s tim da je naš u originalu koštao 9.000 kn. Prvi kvar malo po isteku garancije: 1300 kn + trošak zamjenskog fižidera jer smo popravak čekali mjesec dana. Drugi kvar (opet po isteku garancije za prvi popravak): senzor = 500 kn - ljubim ruke majstoru, i evo novo ljeto u frižideru 15-tak stupnjeva, kažu popravak će koštati bar 1.300. A tuljenja i pištanja bez razloga u međuvremenu da ne spominjem. Stalno smo ga motrili, dva termometra unutra cijelo vrijeme.
I mi smo odustali. Kupili Quadro za 2.000 kn. pa ćemo vidjeti.
Electrolux u moju kuću više ući neće!!