-
evo i finalnog "izvještaja"... zamoljena sam da ga napišem, jer me (nas) gleda ne BB, nego BE (big electrolux) eye
... koje je pročitalo SVE naše topike o kućanskim aparatima . (sad znamo ko nas špijunira 8) ). meni je jedino žao da se taj gospodin ne želi registrirati, ni podijeliti s nama, čak ni na pp , neke stvari koje bi nam vjerojatno pomogle u problemima, i smanjile nam nepotrebno nerviranje...
npr. ivana7997 - navodno je tebi na usisavaču otišao filter aparata - pa ti zato ne vuče kak treba :? ...
da se vratim na "izvještaj"...
ujutro sam se probudila nabrijana od vikend monitoriranja frižidera, piskaranja temperature i njegovog rada.
i držalo me poprilično, čak i kad je stigao poziv... dva puta - bar po 45 minuta. konačno sam uspjela reći sve što me mučilo ovih zadnjih par godina po pitanju njihovih proizvoda, servisa, dealera, odnosa prema kupcu od strane pojedinaca (npr. gorile i centrale) - i nemogućnosti da se nekom požalim.
čovjek je stvarno bio strpljiv (pohvalila sam ga šveđanu
), i skidam mu kapu da je ostao smiren nakon toliko vremena provedenog samnom (ovakvom) na telefonu. znam kako mu je bilo - jer i ja imam ponekad istu vrstu razgovora... ali znam i kako je meni bilo dugo vremena... pa se nakupi...
ponuđena mi je mogućnost da frižider dam na ispitivanje, te ukoliko se pokaže da ne radi kako treba - oni bi snosili troškove. ukoliko nisam u pravu - ja bih trebala snositi troškove.
e, sad - kako ja nemam s čim usporediti ispravnost rada - ostaje mi da im vjerujem na riječ - a tu sam mrvec "tanka". pa ću monitorirati friđ još ovaj tjedan, i nakon toga odlučiti. a i nisam oduševljena kad se sumnja u baš sve metode moje kontrole... jes da nisam ovlašteni serviser - ali neke stvari sam ipak naučila od kolega...
dobila sam obećanje da će mi poslati original upute za moj frižider, a ne one koje sam dobila kad sam ga kupila. bolje ikad nego nikad...
zbog razgovora sam morala ostat duže na poslu, da dovršim izvještaj koji sam radila....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma