Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: krema za samotamnjenje

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno krema za samotamnjenje

dakle, trebala bih si "pofarbat" bar noge, imamo krstitke, nosim šos... imam dove losion za tijelo sa efektom za samotamnjenje i u dilemi sam- smijem li to koristiti(dojim bebicu od 3 mjeseca starosti)??? savjetnice..pomoć :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

isto i kod nas (krstitke, haljina i jogurt noge). kupila dm mlijeko za samotamnjenje. i još uvijek ne znam je l' se smije ili ne?? :/

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Isto i kod mene ,a krštenje u subotu, a noge bijele ko sir :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Opet ne piše zašto se ne smiju koristiti kreme za samotamnjenje :/

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ana, kozmetičari kažu kako supstance iz svih krema u roku od pola sata dođu do krvotoka.
    Pa onda i do mlijeka.

Kad sam ja htjela koristiti kremu protiv celulita, zvala sam direktno u Vichy (tada ih još nisam bojkotirala) i teta mi je rekla da ne savjetuje korištenje za vrijeme dojenja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kreme protiv celulita utječu na metabolizam. ne znam je li slučaj i kod ovih krema? je l' ima tu koja magistra farmacije ili da čekam odgovor od dm-a?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Apricot , zanimao me konkretan razlog zašto se ne smiju koristiti jer sam vidjela da se dosta o tome priča i svi kažu da je štetno a nitko ne zna zašto.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

5. Smije li se majka sunčati i koristiti kreme za sunčanje ili samotamnjenje?

DA.

Sunčanje nema nikakvih štetnih učinaka na dojenje. Kod sunčanja valja općenito biti oprezan, kako za dojke tako i za sve ostale dijelove tijela. Posebno bi trebalo pripaziti da bradavice i areola ne izgore na suncu jer je koža na tim predjelima jako nježna te bi u tom slučaju dojenje bilo bolno. Kreme za sunčanje ili samotamnjenje se vrlo slabo apsorbiraju u krvotok pa tako i u mlijeko. Zato nema od njih nikakvih opasnosti za dojenje. No kod nanošenja krema trebalo bi izbjegavati područje oko bradavice da beba ne bi pojela nešto kreme u dojenju ili isprati to područje prije nego beba doji. Za vrijeme dojenja bi trebalo izbjegavati uzimanje beta karotena kao sredstva za pospješivanje tamnjenja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

izvor: rodin tekst "ljeto i dojenje"

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znači mogu se koristiti kremice za samotamnjenje?Više mi ništa nije jasno

Meni je samo bitno da imam sutra malo tamnije noge

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mogu se koristiti, ove nove su na bazi šećerne trstike, zar nisu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

čitala sam sastav, ali mi je to kinesko pismo . valjda neće bit frke od dva, tri mazanja. po ovoj vrućini ionako je veća vjerojatnost da će haljina na točkice biti upotpunjena nogama na prugice

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo ja danas kupila nivea mlijeko za samotamnjenje, namazala noge i idem vidjeti što ima novo na rodi dok mi se upije, a prva tema koju sam otvorila baš ova.
    I što onda, smije li se ili ne jer i mene sljedeći vikend čekaju svatovi. Ako se ne smije, druga opcija je - a i prijedlog onima što ih muče iste brige (nadam se da se to smije, ako ne nek mi netko napiše) namazati noge coverderm puderom za tijelo, super je, već sam to više puta koristila (cijena je uhuuu, oko 200 kn), ali kad se namažeš prva liga! Noge prekrasne, svi zagledaju imam li čarape, pa kako su ti divne noge, bez ijedne žilice ili flekice ... Ne skida se, a bez problema se opere sapunom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

možeš

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Super!!! Noge sam riješila, još mi "samo" preostaje kupiti neku haljinu jer sam večeras isprobavala svoje prošloljetne haljine i u nijednu ne stanem, sve nekako i obučem, ali mi je poprsje prebujno (s dvojke na vrlo dobar) pa ih ne mogu gore zakopčati. (Uh, jadna li sam! )

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja se mazala prošlo ljeto i sve bilo ok...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •