duplic
duplic
Posljednje uređivanje od sillyme : 02.03.2017. at 14:32
Djeca ponavljaju u Dobro jutro Hrvatska ono što su im odrasli objasnili: Dobro je da budu uniforme da budemo svi isti.
![]()
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 02.03.2017. at 14:11
ajme što sam sretna što smo predškolarci!!!
i btw, naša škola nije na popisu za uniforme![]()
Posljednje uređivanje od Boxica : 02.03.2017. at 14:46
jel da sam sretna kaj idemo iz vrtića, ali nas vjerovatno to isto čeka i u školi
Taman sam dosla zaljepit ovaj link,maloprije me teta zvala za broj slapa. Nek on vise sjasi s normalnih ljudi i mojih para s tim glupostima
Možda bi Banderas svakom zaposlenom Zagrepčanu kupio kapu? Ili svakom nezaposlenom čarape? Ili svakom penziću čizme za kišu? Mogu biti iz Borova! Zašto se zaustaviti na djeci?!
ajme, nije smiješno. kako mu to samo padne na pamet![]()
ma čovjek je genijalac, fakat genijalac,
država nam u banani teškoj,
sadržaj svakog kontejnera isprevrtan jedno 30 puta,
a on gradi fontane i "dijeli" majice i papuče![]()
Evo još malo o dijeljenju gradskih para:
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...ijuna-20170302
Pa to o papučama je takva glupost da joj već dugo ravnu nisam čula! Neopisivo glupo u svim segmentima koji mi mogu pasti na pamet.
a, stvarno ... dakle, sve vam daje a vi nikad zadovoljni. mislim da nikad gluplju ideju nisam čula, ali vjerujem da je to samo rezultat panike, potez očajnika, što drugo
Jeftinije bi ispalo da odmah svi glasamo za Bandića, da ne troši NAŠE novce.
http://www.vijesti.rtl.hr/video/vije...ce-se-pamtiti/
Šprajc je kralj.
Pametni ljudi. Nisam samo skužila je li to naknada samo za prolazak kroz posjed, ili su nekretnine sad skroz u vlasništvu grada?
A njegovo "lako ćemo"... nema smisla ni komentirat.
veli klinka da iza proljetnih ferja će dobiti uniforme
Evo i Bandićevih tenisice za školarce očito
http://www.24sata.hr/news/milan-band...-mil-kn-514260
to će možda lili znati.
ali u prolazi mi rekla teta iz vrtića 2 majce kratkih rukava, 1 dugih i 1 duksa
Ukoliko ste zainteresirani i želite da Vaše dijete za vrijeme boravka u školi nosi navedenu školsku odoru, popunite upitnik i vratite ga najkasnije do 13.ožujka 2017. godine (preporučamo uzeti veći broj nego dijete trenutno koristi). s naše stranice
Šlape!? Pa nemaju svi iste nogice, netko ima usku, netko buhtlić
Ja bih našila na šlape cvjetiće ili autiće da se razlikuju i eto ti opet drugačijih šlapa.
Ako šlape koštaju 150 kn, a dijete ide 10 mjeseci u vrtić, onda je to 15 kn mjesečno, to je jedna jabuka dnevno za dijete cijelu godinu.
Ontopic vijesti o uniformama - procitala sam neku na VL i dosla do recenice u kojoj mama sva sretna prica da jedva ceka oprati je i opeglati
Ako zahtijevaju peglanje (ili nedajboze rucno pranje) dobro da nam nisu izglasane jer se ne bi dobro provele u nasem domacinstvu![]()
Jelena jel ti to zelis reci da ti je voce ispred krasnih startas tenisica u vrticu
a ovaj savjet koji je jelenaO stavila mi jemoja u par mjeseci prerasla hlace koje su joj padale
Moj sin je u vrtiću mijenjao broj obuće svaku sezonu, tri do četiri broja godišnje bi mu noga narasla. Kćer je nosila isti broj obuće po godinu dana.
Baš me zanima šta su naumili po pitanju šlapa.![]()
Pa sve ce iste imati. Dodjes izaberes koje su ti dobre i u njima budes. Onaj zadnji kako mu padne grah.
Posljednje uređivanje od spajalica : 09.03.2017. at 07:22
Mi isto dobili papir za ispunit.....koji nosi broj tenisica, a mene samo zanima dali oni znaju da nisu svi modeli tenisica isti, moj npr.neke nosi 29, a bome neke ima 32....tako da
zna li netko jesu li to borovo modeli tenisica za škole?
gledam njihove mjere i imamo problem s veličinama... npr. nike tenisice svi nose broj ili dva veće, cieple uvijek manje... prema Borovo mjeraču treba im čak i broj manji od cipela...
Ne znam jesu Borovo, al o tim velicinama i ja pricam, moj nosi od 29-32, zavisi od modela....ja sam vratila papir uz objasnjenje da ne znam koja nam velicina treba, jer uz to nosimo i ortopedske uloske, i stvarno nam je jako tesko kupit tebisicu/cipelu bez prethodne probe, jer nam ulozak ne odgovara u svaki model, a posebno ako ce biti te od Borova, one su jaku plitke, tako da nista od toga
Tko kaze da ce biti borovo? Ili uriho?
Jel zavrsen proces javne nabave? Tko se jos javio?
Mislim, pa ne ide to sam tak. Ako Bandic ne zna, nek pita Keruma.
Btw... nasa inteligentna skola je trazila visinu djeteta i br obuce. Bez ikakvog objasnjenja i popratnog dopisa. Osim rečenice: za odore.
Napisala sam im trenutnu visinu i br noge djece. Ako je to za rujan (nisu naznačili nista) mogu ih odmah dati nekome drugome jer to mojima za 6 mjeseci sigurno nece biti dobro.
Idioti. Nemam drugog komentsta.
na fejsu je jedna cura napisala da je njihova škola bila protiv, ali da su im rekli da će ipak dobiti "uniforme".
Ak sam ja to sve dobro shvatila
Ja nisam ta cura, ali i kod nas je ista situacija. Doduše, još nas nitko nije tražio dimenzije djece iako su im najavili da uniforme stižu nakon praznika????na fejsu je jedna cura napisala da je njihova škola bila protiv, ali da su im rekli da će ipak dobiti "uniforme".
Ak sam ja to sve dobro shvatila
evo vam tu detaljno dimenzije: http://os-spansko-oranice-zg.skole.h...w=290#mod_news
Barbi kojih praznika-uskršnjih ili ljetnih?
Naravno. To ce se i dogoditi. Kad svi shvate da dijete ne može ići 6 mjeseci u jednoj majici dugih rukava u školu, a nikome neće pasti napamet kupovati majice (bubam) po 50/60/70 kn, ako moze dobit 3 za 2, nac majicu za 30kn, naslijedit i slicno... Jednostavno ce ta jedna majica dugih rukava pasti u zaborav. Mozda s dvije kratkih rukava jos i potraje malo duze, al sve skupa, cini mi se da od toga nista. Frendica je u skoli dobila obavijest da ce dobiti 2 majice kratkih, jednu dugih, jednu hudicu, a ostalo ce se moci kupiti po zeljama. I pise da nosenje nije obavezno. Dakle, kako kome ta majica bude cista, tako ce biti uniformirani.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 09.03.2017. at 14:50