Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja zapravo ne kužim taj dio o elitnosti što se tiče osnovnih škola, djeca idu u školu u koju pripadaju po mjestu stanovanja

a nije mi jasan ni dio gdje uniforma naglašava status - sva djeca nose uniformu u školi, ne nose ju u slobodno vrijeme, na koji se to način naglašava elitnost? samo dok idu od kuće do škole pa su viđeni u "elitnoj" uniformi? što u hladnije vrijeme čak i nije problem, jer se ne vidi ispod slojeva odjeće

inače, smatram da je jednostavnije da ostane kako je sada
    Posljednje uređivanje od n.grace : 07.02.2017. at 10:00

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ja zapravo ne kužim taj dio o elitnosti što se tiče osnovnih škola, djeca idu u školu u koju pripadaju po mjestu stanovanja

a nije mi jasan ni dio gdje uniforma naglašava status - sva djeca nose uniformu u školi, ne nose ju u slobodno vrijeme, na koji se to način naglašava elitnost? samo dok idu od kuće do škole pa su viđeni u "elitnoj" uniformi? što u hladnije vrijeme čak i nije problem, jer se ne vidi ispod slojeva odjeće

inače, smatram da je jednostavnije da ostane kako je sada
    Pa u ZG se zna da je npr. jedna od elitnijih osnovnih škola ona u Varšavskoj. Dosta roditelja vozi djecu u tu školu iako ne pripadaju tamo po mjestu stanovanja.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u ZG se zna da je npr. jedna od elitnijih osnovnih škola ona u Varšavskoj. Dosta roditelja vozi djecu u tu školu iako ne pripadaju tamo po mjestu stanovanja.
    i tko će od druge djece vidjeti tu koja idu u Varšavsku, pogotovo ako ih roditelji voze?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    po ćemu je ta elitna škola, u nju slučajno ide i moja nećakinja koja svaki dan mora više od sat vremena putovati do nje, jer joj je to najbliža škola njenom treningu koji ima svaki dan, 3-4 sata. nikad nisam od sestre čula da su u razredu neka elita, a ona ima usporedbu, jer joj ostala djeca idu u školu u kvartu. ( u koju isto neki roditelji voze u školu)

onda je i naš vrtić elitan,jer maximalno polovice grupe u najboljem slučaju je iz našeg kvarta,pa mi moramo klince voditi u drugi kvart u područni vrtić
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.02.2017. at 11:44

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    djeca idu u školu u koju pripadaju po mjestu stanovanja
    Ne nužno. Pogotovo to vrijedi za centar Zg, gdje nema pravila.
    Ima škola koje se smatraju elitnima, ja još uvijek nisam pohvatala koje su to točno, mogu samo pretpostavljati.

Meni je cijela ideja bezveze, naročito popratni dopis, a neki dan sam se od srca nasmijala rečenici u nekom TV-prilogu gdje je rečeno da ta tema "nema veze s predstojećim lokalnim izborima"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •