Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj VGmama prvotno napisa Vidi poruku
    Naša škola je uvela startasice na dobrovoljnoj bazi. Jedan dio učenika je uzeo startasice i to po principu da su otišli u trgovinu Borovo isprobali model koji djeci odgovara i naručili, a po primitku platili. Nikakvih problema nije bilo. Cilj nije bio povlaštena cijena na količinu, nego pomoć tvornici.
    Nama je g. SJ iz Borova, odgovoran za prodaju rekao da oni ne mogu izdavati račune za startasice (koje su nudili u toj akciji) u dućanima i da zbog tog razloga (blagajna) ne možemo ići direktno u dućan, isprobati i kupiti pojedinačno svatko sebi model i broj koji želi. mi smo predlagali njihov dućan koji je najbliži našem kvartu.

na moj upit kako je to bilo moguće u VG, rečeno nam je da je to omogućemo u VG jer da je vaš gradonačelnik donirao novac za startasice za vaše učenike, pa je njima u Borovu bilo "lako" izdati taj jedan račun za sve naručene startasice.

Uz sav naš trud imala sam osjećaj da ekipa u Borovu ko da ni ne želi prodati robu, naposljetku su nam rekli i da preko zime zatvaraju pogon pa nema proizvodnje nekoliko mjeseci i tako...bezvezarija. Šteta. Malo poslovnog duha bi im dobro došlo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.02.2017. at 00:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •